Dimecres, 22 de desembre de 2010 | 18:57
Vostè es troba a: Inici > Política >

Puigcercós avala un pacte amb Laporta per a les municipals de Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Esquerra no vol perdre més votants
Puigcercós avala un pacte amb Laporta per a les municipals de Barcelona
Política 20/12/2010 11:37
L'encara president d'ERC, Joan Puigcercós, ha expressat aquest dilluns el desig de la formació d'ampliar-se a nous votants i ha afirmat que la direcció avala l'inici de converses del candidat a l'Alcaldia de Barcelona, Jordi Portabella, amb el partit de Joan Laporta, SI, per concórrer junts a les eleccions municipals.
En declaracions a Catalunya Ràdio recollides per Europa Press, Puigcercós ha dit que Portabella va demanar a la direcció si podia iniciar aquestes converses i aquesta li va expressar que la voluntat del partit de cara a les municipals és "obrir, obrir i obrir".

El desastre electoral de les passades autonòmiques ha deixat molt tocada a Esquerra, que no vol veure com la bretxa aprofundeix i espera aprofitar l'estirada mediàtica de Laporta per aconseguir recuperar molts dels vots perduts abans que sigui massa tarda. És per això que Puigcercós també ha instat a "parlar amb tots", no solament amb una part de l'independentisme català, sinó també amb la part del PSC que "s'ha apartat" de la línia del partit sobretot en els últims mesos.

Sobre qui ha de succeir-li a la Presidència d'ERC, ha dit que no sap qui serà o quin ha de ser el seu perfil, però que sap "qui no serà".

Assegura que no ho serà qui vulgui iniciar una campanya ara, "en un moment de reposicionar el partit, llançar noves idees i acompanyar al món municipal", i adverteix que la militància no ho permetria.

Ha dit que pretenia posar el seu càrrec a la disposició del partit la nit electoral però després d'escoltar a gent del partit va decidir fer-ho davant el Consell Nacional d'ERC, i assegura que "no és un regateig; és una decisió ferma".

"Potser no he aconseguit arribar a aquest equilibri d'un partit cohesionat, saber jugar amb la discrepància, però no jo només, sinó una part important de l'organització", ha afegit.
Pere Antoni
21/12/2010
Ay Puigcercos, et vas carregar al Carod i ara et vols carregar al Portabella? a que cony aspires eh?. On creus que aniran a para els teus votants i militants si pactes amb aquest drac del laporta?. Amb mi no hi contis, si ho fas, al 22 de maig m'en vaig al Sahara i no torno. Fot el camp i deixans en pau
Joan
21/12/2010
Aquests d'ERC d'esquerra cada dia en son menys, perquè el SI d'esquerres precisament, no en te res. Més aviat tot el contrari i el seu lider Sr. Laporta ho te més que demostrat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1