Dijous, 23 de desembre de 2010 | 18:38
Vostè es troba a: Inici > Política >

Corbacho: 'Estem més pel 'no' que per l'abstenció'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Assegura que no aspirarà a liderar el PSC en un futur
Corbacho: 'Estem més pel 'no' que per l'abstenció'
22/12/2010 14:21
9corbacho-catalunyaradio
El diputat del PSC, Celestino Corbacho, ha assegurat que, a falta d’escoltar el discurs que Mas realitzarà aquest dijous, el seu grup manté el ‘no’ a la investidura del candidat convergent. Assegura que no lluitarà per liderar el PSC.
En una entrevista a Catalunya Ràdio, Corbacho ha reflexionat que “hem d’esperar què diu el senyor Mas i a partir d’aquí el grup parlamentari es reunirà i determinarà la posició del vot. Si no passa res més del discurs d’ahir fins demà, realment la nostra posició està més pel no que per una altra fórmula de vot”.

L’abstenció del PSC facilitaria la investidura de Mas, però Celestino Corbacho condiciona aquesta possibilitat al fet que el líder de CiU sigui més clar en algunes de les qüestions que va exposar en el discurs, com ara la proposta d’una transició nacional: “És inconcreta. No sabem on va això de la transició. Pot ser tot o pot acabar sent res”.

No liderarà el PSC

L’exministre també ha parlat del futur del PSC. No creu que el debat del Grup Propi al Congrés sigui el més important ara com ara, i assegura que no optarà a liderar el partit en un futur proper. “No està en el meu cap i no penso lluitar per la carrera de ser primer secretari, la qual cosa no vol dir que jo renunciï de cap de les maneres a donar la meva opinió, a participar activament dins del partit”, ha sentenciat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1