Ja tenim President !! Ara a treballar de valent.

Avui ha estat un dia prou emocionant.

Gràcies a un acord per facilitar la investidura amb el Grup Parlamentari del PSC, l’Artur Mas s’ha convertit en el 129è President de la Generalitat de Catalunya.

L’Artur com a candidat a la Presidència i l’Oriol Pujol com a President del Grup Parlamentari han realitzat unes intervencions que no donen peu a la més mínima autocrítica; han parlat amb sinceritat, amb humilitat, amb la mà estesa d’una manera constant a tot l’arc parlamentari.

Crec que els comportaments responsables dels partits polítics s’haguessin pogut posar de relleu en la primera votació d’investidura del passat dimarts. Fins i tot diria que ERC i PP van tenir aleshores la seva oportunitat; però el tacticisme els ha deixat absolutament fora de joc, crec que la seva posició no ha estat encertada, però la meva valoració està viciada d’una visió subjectiva. Per cert, com estaven d’equivocats aquells que fa tan sols tres dies ens deien que teniem un pacte secret amb el PP per garantir la investidura de l’Artur.

Ara, arriba l’hora de treballar. Un Govern que s’ha de caracteritzar “per la seva austeritat, la seva honestedat, la seva cohesió, el seu esperit de treball, el seu sentit de país i la seva capacitat de prendre decisions, amb un lideratge ferm, serè i dialogant”, per tirar Catalunya endavant.

En una situació econòmica com l’actual, tot plegat, resulta un repte molt important !!!.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.


Els comentaris estan tancats.