Dissabte, 25 de desembre de 2010 | 18:24
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Els futbolistes només jugaran el dia 2 si és a les 5 de la tarda

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Retiren l'amenaça de vaga
Els futbolistes només jugaran el dia 2 si és a les 5 de la tarda
Esports 22/12/2010 20:30
EP.- L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha demanat a la Lliga de Futbol Professional (LFP) que modifiqui "immediatament" els horaris de la dissetena jornada de la Lliga BBVA que va fer públics dimarts, assegurant que només disputaran partits el dia 2 de gener entre les 17.00 i les 19.00 hores.
Daniel Posades AFE
Després de diverses reunions entre ambdues parts, l'última aquest dimecres al matí sense arribar a un acord, el president de l'AFE, Luis Rubiales ha anunciat en roda de premsa que han demanat a la patronal de clubs que canviï els horaris, que també afecten a la divuitena jornada de la Lliga Adelante.

"Aquest matí l'hi he comunicat a la LFP, li demanem que canviïn els horaris immediatament i que els posin el dia 2 de 17.00 a 19.00 hores. La LFP està informada, sap la nostra decisió", ha afirmat Rubiales.

"Des del mes de maig, amb l'elaboració del calendari, la LFP va plantejar jugar el 2 de gener, i nosaltres vam voler buscar una solució. Vam proposar si es podia començar una setmana abans la competició, però la resposta va ser 'no'", ha assenyalat.

El dia 2 de gener forma part de les vacances segons el conveni col·lectiu signat fa dos anys, però la LFP va anunciar aquest dimarts els horaris, amb cinc partits programats per a aquesta data.

"La Lliga de Futbol Professional ha imposat de manera unilateral els horaris saltant-se l'article 44 i l'article 11 del conveni col·lectiu que versen sobre les dates de descans, sense tenir en compte a l'AFE", ha assenyalat. "Des de maig estem manant cartes demanant reunions i no ens han donat audiència" ha recalcat Rubiales.

A més, el president de l'AFE ha aegurado que "els futbolistes estan informats" i que "solament jugaran de 17.00 a 19.00 hores" ja que han conversat amb gairebé tots els capitans dels clubs, que els han donat "el seu respatller absolut".

"Estan informats sobre la nostra decisió i també l'hi hem explicat al secretari d'Estat per a l'Esport, Jaime Lissavetzky", ha recalcat Rubiales, qui ha afirmat que la jornada no està "en perill".

D'altra banda, el mandatari de l'AFE ha recordat la situació d'"urgència" referent a les demandes per impagament de futbolistes de clubs com el Betis, encara que les postures segueixen llunyanes.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1