Dissabte, 25 de desembre de 2010 | 18:08
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Quan arriben aquestes dates

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
PURINUEVA
Quan arriben aquestes dates
HAKUNA MATATA
Purificació Outeiral
23/12/2010 22:27
Aquest divendres és "nochebuena" i el dissabte nadal, i en aquestes dates on tot es recorda i viu amb més intensitat, dóna temps a la reflexió per continuar plantant batalla, si és possible i si cap una mica més, donant dia rere dia un pas cap endavant encara que a molts els agradaria que fora cap a enrere.

Catalunya ja té nou president de la Generalitat i una oposició disposada i preparada per treballar, per sumar  i per cridar l'atenció sobre allò que convidi al país a retrocedir. Els "rifi-rafes" entre els membres del grup mixt, els protagonistes del qual són Albert Ribera i Joan Laporta prometen molts titulars, encara que el que de debò ara mateix és el tema de murmuració de l'hemicicle és conèixer a la nova secretària que es portarà Jan perquè li arregli… li arregli els assumptes del seu despatx "mènage à trois"?. També tenim nova presidenta del Parlament, a la qui critiquen en els fòrums internautes, més que abans ho feien amb el president Motilla, la seva dicció i utilitzacio del català, perquè formant part del partit del que és membre se li esperava un mínim de nivell, però caldrà  estar atents  a com li resulten les classes de repàs de l'idioma, si és que com el president, José Montilla, es decideix a prendre-les, no dic jo que a les set del matí com ell  feia, més que res perquè matinar li pot portar molt mals de caps, però això, segur que ja es veurà perquè seguirem amb interès la seva evolució o involució.

Hi ha a qui aquestes dates ens dóna per enrecordar-nos d'aquells que van partir abans d'hora, mentre que uns altres detesten ser-hi aprop dels seus familiars. El Nadal com totes les dates del calendari dóna per a tot el ventall de possibilitats, des de l'amor a l'odi. El que si que passa és que a ningú deixa indiferent.

Quan arriben aquestes dates les nostàlgies entren per la finestra i un any nou vol entrar per la porta. Podem castigar-nos pel que no hem fet o ens va sortir a l'inrevés, però i que tal si ens permetem donar-li gràcies a la vida per oferir-nos l'oportunitat de sentir-la en tota la seva intensitat?. Ens anirà bé o ens anirà malament, però ara toca repartir bons desitjos, toca donar les gràcies, toca sentir una mica més de felicitat en els nostres cors. Quan arriben aquestes dates toca la "Nochebuena" que rep amb panderetes al Nadal que dóna pas a Sant Esteve després de l'arribada de Papa Noel. La nit vella rep a l'any nou que es frega entremaliat les mans en saber que els tres reis Mags estan en arribar. Si us toca torró, si us toca carbó, si us toca riure o sou a punt de plorar, tingueu present que en 20..ONcE, any de la solidaritat, continuarem amb vosaltres, perquè per nosaltres, el més petit d'entre els mitjans… VOSALTRES.. SOU CATALUNYAPRESS..
 
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1