Vota
Resultat:
3 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 22/12/2010 a les 18:03h

Casa Tarradellas inverteix 15 MEUR en un centre d’investigació de farines

L’equipament s’orientarà a l’estudi per millorar les pizzes.

El nou centre d'investigació i producció de farines de Casa Tarradellas. Foto: Casa Tarradellas

Casa Tarradellas posa en marxa a Gurb un nou centre especialitzat en la investigació i producció en el camp de la farina. El nou centre esta orientat a l’estudi i producció de farines que s’ajustin millor a les receptes per elaborar les pizzes. “Amb aquesta nova aposta Casa Tarradellas fa un important pas endavant ja que estudiarà també quines son les varietats de blat mes idònies per obtenir la farina que necessita”, expliquen des de l’empresa.

Casa Tarradellas ha destinat 15 milions d’euros a la construcció i equipament del nou centre, de 1.500 m2 de planta, que se suma als sis punts productius agroalimentaris de què actualment disposa la companyia a la comarca d’Osona. En aquest sentit Casa Tarradellas ja s’ha proveït del blat osonenc per aquesta campanya, doncs la comarca és una zona que històricament proporciona excel•lents cereals.

Amb l’impuls d’aquest centre d’investigació i producció de farines Casa Tarradellas reafirma el seu compromís per treballar i mimar el producte partint de la qualitat dels ingredients i obre noves possibilitats d’innovació i millora per aconseguir encara millors propostes alimentaries. “L’aposta per aquest centre és una demostració més de la voluntat de Casa Tarradellas de treballar des de l’origen cada ingredient i recolzar el lideratge de l’empresa en el segment de les pizzes. En aquest sentit, l’empresa ha acompanyat sempre el seu lideratge amb inversions destinades a consolidar les seves pizzes refrigerades, com prova la posada en marxa, l’any 2009, de la nova planta d’elaboració de pizzes refrigerades a Mas Galí, amb la que la marca ha ampliat la seva capacitat productiva”, afegeixen fonts de l’empresa.


Sobre Casa Tarradellas

Casa Tarradellas va facturar al 2009 un total de 580 milions d’euros, xifra que suposa un creixement del 5.6 % respecte l’exercici anterior. Per categories de producte, els plats refrigerats van suposar el 55% de la facturació, i el 45% restant es deu a elaborats carnis. En termes de volums de producció al 2009 Casa Tarradellas va elaborar 76.000 tones de plats preparats refrigerats i 77.500 tones d’elaborats carnis.

Navega per les etiquetes

Casa Tarradellasinvestigació

Referències a Internet

Tarradellas

COMENTARIS

+11
-10
I els salaris?
Lola, 22/12/2010 a les 18:35
I mentra...els sous per terra. Que bonic tot plegat, la riquesa d'Osona fabricant pitzes explotant a la gent.
+2
-3
Un viatge a Italia és més econòmic
Ciutadà, 23/12/2010 a les 01:03
15 milions d'euros per investigar farines per fer pizzes?
Han avançat la notícia del 28 de desembre, oi?
+9
-3
Molt trist...
Anònim, 23/12/2010 a les 10:26
A la comarca les empreses no tenen o troben recursos per tirar endevant...i aquest senyor se li permet tot... com diu la Lola inclus "explotar" els treballadors.
+2
-1
subvencions
Anònim, 23/12/2010 a les 16:23
aixo d'investigar per farines..., suposo que la traducció real deu ser; "rebo ajudes per investigació i em paguen la fabrica per produir mes pizzes..." sempre la mateixa història i els pagesos petits a fotre's! bon nadal a tots!!
+1
-1
Antis
A nònim, 23/12/2010 a les 19:20
Val, anteriors comentaristes. Si un dia Tarradelles canviés de comarca, espero que sigueu vosaltres els primers en procurar recursos i llocs de treball o buscar subvencions pels extreballadors i l'economia comarcal.

Jo hi vaig treballar un curt temps de peó, no és que fos cap maravella però crec que va ser beneficiós per les dues parts. A mi em va permetre sortir del pas.
+2
-1
Comentaris
Anna, 23/12/2010 a les 19:49
El més trist de tot és l'enveja que desprenen els missatges escrits... sigui per ignorància o per pura crítica, una vegada més demostreu que a la comarca d'Osona és millor tancar empreses que no crear-ne de noves que donin feina...
+2
-1
La paella pel mànec
Anònim, 23/12/2010 a les 22:16
Tot el que volgueu i més, de moment tenen la paella pel mànec i això els permet fer el que vulguin, i mentrestant el treballador a treballar i callar i sinó ja se sap ón és la porta, tant si agrada com no. Això sí no falta la felicitació en persona del Sr. tarradellas, un detall per part seva.
Bones festes per a tothom, estiguin al cantó que estiguin.
+3
-1
ES UN EMPRENADOR INTELIGENT
PERE, 24/12/2010 a les 00:06

Quina colla d'ignrants tenimn en aquest Forum.

En Josep Tarradellas es un dels homes més inteligents i amb empenta d'Espanya, per això ha triunfat, si a més sap buscar subvencions?? Dons de puta mare.

Al 90 % dels que escriuen aqui els posen a dirigir Can Terradellas i al cap d'un any Casaerradellas ha quebrat.

Una mica de respecte pels emprenedors d'Osona, com en Terradellas, en Font de Bon Preu, els de Ductil Benito, etc etc, no son gaires en aquests moments. MIMEU-LOS

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Què cal fer respecte a la sentència del Tribunal Suprem contra la immersió lingüística a les escoles?
      Vots emesos: 77
Edicions locals

Consum

Per Nadal, consum responsable

Aquí teniu una sèrie de consells importants per organitzar bé les vostres compres de Nadal: pressupost, control del pagament amb tarja de crèdit, qualitat, reclamacions, dades tècniques dels productes.. 
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: