Diumenge, 26 de desembre de 2010 | 18:33
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Alerta a Barcelona, Girona i Lleida per vent i fred

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Protecció Civil avisa de ratxes de 120 km/hora
Alerta a Barcelona, Girona i Lleida per vent i fred
Societat 25/12/2010 21:14
Barcelona, Girona i Lleida estaran aquest diumenge en alerta groga per risc de forts vents i temperatures molt baixes, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).
vent
En total, 41 províncies espanyoles estaran en alerta per vent fort a la Vall de l'Ebre i Menorca, amb intervals molt forts als Pirineus i el nord-est de Girona, i temperatures mínimes de fins a 11 graus sota zero, amb gelades moderades a l'interior.

En concret, estaran en alerta groga (risc) per temperatures mínimes Barcelona, Girona, Lleida, Granada, Jaén, Teruel, Zaragoza, Castella-la Manxa, Valladolid, Madrid, Comunitat Valenciana, Càceres, Lugo, Orense, Pontevedra, La Rioja, País Basc i Murcia.

Aquesta alerta ascendirà a nivell taronja (risc important) a Astúries, Navarra, Àvila, Burgos, León, Palencia, Salamanca, Segòvia, Soria, Zamora, Cantàbria i Huesca.

A més, Girona i Menorca estaran en alerta taronja per fenòmens costaners adversos, amb el mar molt regirat. El vent també activarà l'alerta taronja a Barcelona, Girona i Lleida, on les ratxes poden arribar als 120 km/hora, segons Protecció Civil, i disminuirà a groga a Mallorca i Huesca.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1