Diumenge, 26 de desembre de 2010 | 18:21
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Borat serà Torrente

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Al remake de Hollywood
Borat serà Torrente
Cultura 16/12/2010 19:41
EP.- Si es fa un remake nord-americà de Torrente vull que el protagonista sigui Sacha Baron Cohen, deia Santiago Segura fa gairebé dos anys. Ara el seu desig es fa realitat ja que, segons apunta Los Angeles Times, el protagonista de Borat i Bruno està prop de convertir-se en el Torrente "made"in USA.
Borat
"És un fora de sèrie. Si tingués la sort que la fa Sacha no m'importa que sigui un Torrente prim", deia al gener de 2009 Segura durant una entrevista en la qual va confirmar que a Hollywood ja estaven treballant en el remake de la saga espanyola més taquillera de la història.

I sembla que, uns anys més tard, Sacha ha pres el guant llançat per Segura. Segons apunten les publicacions nord-americanes el britànic s'ha reunit ja diverses vegades amb New Line Cinema, la productora que va comprar els drets de Torrente. També apunten que el trio de guionistes de la reeixida sèrie Seinfeld -format per Alec Berg, Jeff Schaffer i David Mandel- ja estan treballant en el guió del remake que, d'arribar a bon port, es rodaria a Espanya.

La saga pàtria més taquillera

Des de fa ja diversos anys Hollywood té posada la seva mirada en Torrente, el fenomen més taquiller de la història del cinema espanyol. El seu primer lliurament, El brazo tonto de la ley'' va veure la llum en 1998 i amb només 1,7 milions d'euros de pressupost va aconseguir gràcies al boca a boca portar al cinema a més de tres milions d'espectadors i recaptar gairebé 11 milions d'euros convertint-se en la pel·lícula més taquillera de l'any.

La segona part, Torrente 2: Misión en Marbella va arribar en 2001 amb un pressupost que gairebé duplicava a la seva predecessora, i amb José Luis Moreno com a vilà. Les seves xifres van superar a la primera part amb més de cinc milions d'espectadors i 22 milions d'euros de recaptació que van tornar a convertir al maleducat policia en l'estrena nacional més taquiller de l'any.

Segura va completar la trilogia en 2005 amb Torrente 3, el protector, tota una superproducció de 8 milions d'euros de pressupost que no va aconseguir superar en xifres a la segona part -va tenir 3,5 milions d'espectadors i més de 18 milions de recaptació- però va tornar a ser la pel·lícula espanyola més taquillera de l'any.

Ara esperem que Segura torni a omplir les sales de cinema el proper any amb Torrente 4 en la qual, rodada en 3D, envolta al policia més caspós d'allò més magraner de l'animalari nacional com ara Kiko Rivera (AKA Paquirrín), Belén Esteban o Ana Obregón.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1