Diumenge, 26 de desembre de 2010 | 18:27
Vostè es troba a: Inici > Esports >

L'Inter de Milà anuncia la marxa de Rafa Benítez

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Només ha durat sis mesos en el càrrec
L'Inter de Milà anuncia la marxa de Rafa Benítez
Esports 23/12/2010 19:06
L'Inter de Milà i Rafa Benítez han arribat a un acord perquè el tècnic deixi l'entitat italiana, com a conseqüència de les males relacions entre l'entrenador i la junta directiva, que es va fer palesa amb la 'rajada' del tècnic espanyol després de la final del Mundial de Clubs.
Rafa Benítez
"El FC Internazionale i Rafael Benítez comuniquen que han arribat a un acord per a la resolució anticipada del contracte que vinculava a l'entrenador espanyol al club italià", resa el comunicat publicat a la pàgina web oficial de l'Inter.

A més, en el mateix, el club "agraeix" al madrileny "el treball desenvolupat en l'equip que ha portat als èxits en la Supercopa italiana i el Mundial de Clubs", mentre que el tècnic valora l'experiència "professional" i les "victòries aconseguides junts".

Benítez va signar un contracte per dues temporades el juny passat amb l'Inter, al que va arribar en substitució de José Mourinho, que es va marxar al Reial Madrid després d'una temporada reeixida en la qual va aconseguir el triplet amb els títols en la Sèrie A, la Copa d'Itàlia i la Lliga de Campions.

L'entrenador madrileny va començar la seva marxa conquistant la Supercopa d'Itàlia, però poc després va perdre la d'Europa davant l'Atlètic de Madrid. A més, en la defensa del títol, la irregularitat ha estat manifesta. Així, en els 15 partits jugats a la Sèrie A ha encaixat cinc derrotes i cedit quatre empats, quedant lluny de la zona alta de la classificació, amb només sis triomfs.

No obstant això, Benítez s'acomiada guanyant un títol, l'assolit dissabte passat en la final del Mundial de Clubs. Però, precisament, les seves declaracions després del títol van significar el principi de la fi de la seva entrapa com 'neroazzurro'.

El tècnic es va queixar que havia rebut una plantilla poc treballada i que era necessari realitzar fitxatges per mantenir la competitivitat, una cosa que va molestar al president Massimo Moratti, que les va qualificar d'"inadequades" alhora que inoportunes.

Des de llavors, els rumors sobre la seva destitució s'han succeït, i aquest dijous el seu agent, Manuel García Quilón, i el vicepresident de l'Inter, Rinaldo Ghelfi, van negociar la rescissió del contracte. De moment no s'ha desvetllat la quantitat que ha rebut el tècnic, encara que, segons publiquen els mitjans italians, les seves pretensions eren de quatre milions d'euros, i hauria rebut només tres.

Leonardo es perfila com el seu substitut i demana a Kaka

Per suplir-lo, el primer col·locat seria el brasiler Leonardo, sense equip des que deixés l'AC Milan al final de la temporada passada, encara que també es barregen altres noms com el de Walter Zenga, exporter 'neroazzurro'.

Segons publiquen diversos mitjans de comunicació italians, Leonardo hauria demanat el fitxatge del brasiler del Reial Madrid Kaka per reconduir el projecte interista.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1