Diumenge, 26 de desembre de 2010 | 18:38
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Mor Oriol Batista, regidor del PSC a Mataró, a causa d'una llarga malaltia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Només tenia 38 anys
Mor Oriol Batista, regidor del PSC a Mataró, a causa d'una llarga malaltia
Municipis 21/12/2010 17:15
El regidor i sisè tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Mataró, Oriol Batista Gázquez, ha mort aquesta matinada als 38 anys com a resultat d’una llarga malaltia. Oriol Batista formava part del grup municipal del PSC.
9oriol-batista
Segons informa en un comunicat, l’Ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial en un ple celebrat després de conèixer la mort del regidor, i les banderes del consistori i equipaments municipals onejaran a mig pal.

El funeral tindrà lloc demà dimecres a les 11.30 h al Tanatori de Mataró.

En un comunicat, el Primer Secretari del PSC de Mataró, Ramon Bassas, ha lamentat, en nom del partit, la "sensible pèrdua que el PSC i la ciutat senten en aquest moment per la vàlua, l'estimació i l'empatia que molts ciutadans han pogut descobrir en la trajectòria impecable d'Oriol Batista, un gran company que tindrem sempre present amb nosaltres".

També ha aprofitat per agrair les mostres de suport i de condol "que seran comunicades puntualment a la seva família, a la que mostrem també el nostre suport en aquests moments i en endavant".

Més de deu anys de trajectòria municipal

Oriol Batista era nascut a Mataró el març de 1972. Estava casat i tenia un fill i una filla. A causa de la seva malaltia, des de febrer de 2009, Batista exercia els seus drets i deures com a regidor i sisè tinent d’alcalde sense cap delegació específica. Les seves competències estaven delegades de manera provisional a Francesc Melero (Policia Local i Protecció Civil) i a Núria Aguilar (Mobilitat).

Batista va entrar a l’Ajuntament com a independent a les llistes del PSC el 1999 i va ser regidor de Sanitat i Serveis Socials. De 2003 a 2007 es va encarregar de la regidoria de Benestar, Salut i Consum i Nova Ciutadania i de la vicepresidència de l’Institut Municipal d´Educació.

També va ser responsable del Pla Municipal de Nova Ciutadania i del Pla Integral de Rocafonda-El Palau i president de GINTRA així com president de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena i membre suplent del Comitè Consultiu de la Llei de la Dependència. També ha estat membre del Consell de Federació del PSC al Maresme.

Llicenciat en Pedagogia, havia treballat a la Residència Infantil Mas Sant Jordi i va ser director d’Educació en el Lleure per la Fundació Pere Tarrés. Membre de l’Associació de Veïns de La Llàntia i de l’Associació Enlleura’t.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1