Diumenge, 26 de desembre de 2010 | 18:38
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Polèmica en el Camp de Gibraltar

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Un controvertit document crea un monumental escàndol a Andalusia

Polèmica en el Camp de Gibraltar

Societat 23/12/2010 10:26

Pressdigital.- A Andalusia hi ha qui creu veritable un document que el sindicat UGT del Camp de Gibraltar ha denunciat davant la Policia Nacional i la Guàrdia Civil i que atribueix a una falsificació amb finalitats difamatòries i del que nega la seva autoria.

remirez

En aquest document aparentment oficial de la UGT d'Andalusia de Cadis i signat per Cristóbal Ramírez Vega, Secretari d'Organització de la UGT del Camp de Gibraltar al que ha tingut accés Pressdigital, el mateix presumptament convida als "nostres afiliats que estiguin interessats en algun lloc determinat en l'administració, ens comuniquin com més aviat millor, a fi que realitzem una llista que puguin optar als llocs desitjats en l'Administració Pública".

Sembla argumentar el senyor Ramírez en l'esmentat escrit als seus afiliats i posant-ho en el seu coneixement que "aquest sindicat va a intentar col·locar als seus afiliats en els llocs que ens heu sol·licitat". En aquest sentit afirma el Secretari d'Organització de la UGT del Camp de Gibraltar, manifesta que "hem instat a l'Administració Socialista, que nosaltres som com ells. És a dir, de la mateixa arrel, per la qual cosa no anem a tolerar que els afiliats del PSOE tinguin més beneficis que aquells d'UGT".

La UGT denuncia que la  circular d'enchufismo és falsa encara que contingui el seu 'logo'

Mentre el sindicat UGT sosté que s'ha escanejat un altre document amb un segell i signatura oficial, per  ha denunciat davant la Policia Nacional i la Guàrdia Civil l'existència d'aquesta circular fraudulenta.  La circular denunciada porta dies sent distribuïda per correu electrònic havent arribat una còpia a Pressdigital en una cadena de correus electrònics.

El document, amb el mateix format, tipus de lletra, encapçalat i peu de pàgina que els comunicats de la UGT, es dirigeix des de la citada secretaria a totes les federacions.

Des de la UGT del Camp de Gibraltar van condemnar els fets i van reiterar que el cas ja està en mans de les autoritats i del gabinet jurídic del sindicat. Segons la UGT, l'autor del document podria haver utilitzat "una de les moltes circulars que habitualment s'envien als delegats sindicals i les seves sospites se centren en la remesa el 10 de desembre per Cristóbal Ramírez.

Para UGT "S'hauria escanejat el document original i utilitzant tant la capçalera com el segell i la signatura del secretari d'organització del sindicat en el Camp de Gibraltar, Cristóbal Ramírez Vega, para a la zona del text i imitant el mateix tipus de lletra enviar el missatge falsificat", van explicar.

La UGT va condemnar els fets per danyar la seva imatge i va dir esperar que les perquisicions policials puguin donar els seus fruits per trobar a l'autor o autors "d'aquesta falsificació".

Consulti el document

 

 

 

Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1