Diumenge, 26 de desembre de 2010 | 18:38
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Visita les fires de Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda del cap de setmana
Visita les fires de Barcelona
24/12/2010 11:20
Què hi ha millor que gaudir de la família i passejar pels carrers il·luminats i engalanats durant aquestes festes nadalenques? Aquest cap de setmana de Nadal i Sant Esteve us proposem una ruta per algunes de les fires més importants d'aquestes dates.
Ara que ja s'ha acabat la Fira de Santa Llúcia, l'alternativa és la Fira de Sant Tomàs i Reis a la Gran Via i la de Via Júlia a Nou Barris, on, tant petits com grans podeu trobar les millors joguines per a aquest Nadal.

I si esteu al centre, no us perdeu el pessebre instal·lat a la plaça de Sant Jaume, una obra col·lectiva de figures de fang, molsa i sorra que malgrat seguir fidelment la tradició, no oblida alguns tocs de modernitat.

En l'apartat musical, les melodies de la Viena imperial ompliran el dia de Nadal al Palau de la Música Catalana amb el Gran Concert d'Any Nou que dirigeix la Strauss Festival Orchestra.

La música de Johann Strauss s'apropa al gran públic a partir d'una àmplia gamma de recursos expressius que passen per la sentimentalitat i l'humor.

I el dia de sant Esteve pren el relleu musical el concert extraordinari de carilló a càrrec d'Anna Maria Reverté "Temps de Nadal", al Palau de la Generalitat.

Quan falta una setmana per la sortida de la Barcelona World Race, els protagonistes del sector debaten, aquest dissabte, sobre la vela a l'Expo de la BWR sobre el paper de la dona en la vela oceànica. A més, els més petits podran gaudir de l'espectacle El capità Jaume Espàrrec.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1