Diumenge, 26 de desembre de 2010 | 18:31
Vostè es troba a: Inici > Política >

Puig: "El Govern de Mas serà el millor possible per als catalans"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Compara el nou Executiu amb el Barça "per nodrir-se de la pedrera"
Puig: "El Govern de Mas serà el millor possible per als catalans"
Política 26/12/2010 11:43
Després de ser confirmat ja per Artur Mas com a 'conseller' d'Interior i un dels pilars del 'nucli dur' del 'president', el nombre 2 de CDC, Felip Puig,  ha garantit que el nou Executitu "tindrà pedrera i gent de fora" i serà "el millor possible per als catalans".
puig2
Puig ha dit que Artur Mas sabrà combinar a gent de la pedrera del partit amb "gent de fora" independent, per fer "el millor Govern possible", algo del que s'ha mostrat convençut.

Dels sis noms que han transcendit --Felip Puig (Interior), Andreu Mas-Colell (Economia), Irene Rigau (Educació), Josep Maria Pelegrí (Agricultura i Mitjà Natural), Joana Ortega (Governació), i Lluís Recoder (Política Territorial i Sostenibilitat)-- els quatre primers van treballar amb Mas quan aquest va ser conseller en cap de Jordi Pujol entre 2000 i 2003. Excepte Mas-Colell, que no té carnet de partit, la resta comparteix una llarga militància en les seves respectives formacions i solament Recoder prové de l'àmbit municipal.

En referència al discurs de Nadal del Rei, en què demanava unitat per sortir de la crisi, Puig ha recolzat "la idea d'unitat", i ha recordat que CiU demana el mateix a Catalunya.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1