Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 14/12/2010 a les 08:11h

Calldetenes es prepara per un llarg Nadal

El programa inclou la mostra de pessebres i dues representacions dels Pastorets.

L’Auditori Teatre de Calldetenes ja està a punt per a les representacions i espectacles de Nadal que diferents centres educatius i entitats del poble estan preparant aquests dies. És el cas del Festival de Nadal de l’Escola Sant Marc, que tindrà lloc el dia 17 de desembre. A partir de les 3 de la tarda, els alumnes es trobaran a l'escola on rebran un regal de l'AMPA. A 3/4 de 4, ja a l'Auditori, cada grup interpretarà una nadala i un poema davant dels familiars. A partir de les 5 hi ha previst un berenar al vestíbul del teatre, per continuar seguidament amb el sorteig de les paneres dels alumnes de 6è i les representacions dels alumnes de les activitats extraescolars d'anglès, teatre i aeròbic-jazz.

El 21 serà el torn de l’Escola de Música de Calldetenes. A partir de 3/4 de 9 oferirà un Concert de Nadal basat en poemes de Miquel Martí i Pol amb peces interpretades per tots els alumnes de l'escola i la col•laboració d'alguns pares en la lectura dels poemes. El concert és obert a tothom.

La SES Calldetenes també té previst celebrar -en aquest cas a nivell intern- el Nadal a l'Auditori Teatre, el dia 22 al matí, amb un espectacle de malabars, seguida d'una actuació musical a càrrec dels alumnes.

Per la seva banda, de fa unes setmanes ja s’han iniciat els assajos de la representació d’Els Pastorets, que tindrà lloc el dies 26 de desembre i 1 de gener, a les 7 de la tarda. Les entrades es poden comprar anticipadament a les oficines de l’Ajuntament i a l’Auditori Teatre els diumenges al matí.

La comissió de Reis i la regidoria de Festes també preparen l’arribada del Patge Reial el dia 26 de desembre, Sant Esteve, a 2/4 de 6 de la tarda, al vestíbul de l’Ajuntament. Alhora treballen en la Cavalcada que ha de rebre els Reis Mags la nit del 5 de gener. El recorregut començarà a les 8 del vespre al carrer Verdaguer i seguirà pels carrers Blanqueig, Plaça de la Roca, Adoberies, Plaça Armand Quintana, Sant Jordi, Verge de la Mercè, Gran, i finalitzarà a la plaça 11 de Setembre pels volts d’1/4 de 10. Tots els infants que participen en el concurs anual de fanalets podran presentar-hi els seus treballs, que seran exposats al vestíbul de l’Ajuntament durant la recepció que fan Ses Majestats als nens i nenes del poble.

El Grup Pessebrista de Calldetenes fa dies que construeix els diversos pessebres que prendran part en la 26a. Mostra i que podran ser visitats al Casal Parroquial els diumenges i dies festius, a partir de Nadal i fins el diumenge 16 de gener, de 12 a 2 del migdia i de 2/4 de 6 a les 8 de la tarda.

Per la seva banda el Club Excursionista Calldetenes té previst pujar el pessebre al cim del Matagalls, com ja ve sent tradició, el proper dia 19 de desembre. Se surt a les 8 del matí de la plaça 11 de Setembre. El pessebre es recull en una altra sortida prevista pel 30 de gener.

El Casal de la Gent Gran ha programat per celebrar el Cap d’Any tota una nit de festa que inclourà sopar, les 12 campanades amb raïm de la sort i bossa cotilló, coca i turró, ball i molta gresca.

Més informació al nou bloc del Casal de la Gent Gran


Navega per les etiquetes

pessebreEls PastoretsNadal

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Què cal fer respecte a la sentència del Tribunal Suprem contra la immersió lingüística a les escoles?
      Vots emesos: 77
Edicions locals

Consum

Per Nadal, consum responsable

Aquí teniu una sèrie de consells importants per organitzar bé les vostres compres de Nadal: pressupost, control del pagament amb tarja de crèdit, qualitat, reclamacions, dades tècniques dels productes.. 
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: