Dilluns, 27 de desembre de 2010 | 19:15
Vostè es troba a: Inici > Política >

El vertader futur de Madí: actuar des de fora per desmantellar TV3

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per beneficiar un acostament del Govern al Grup Godó
El vertader futur de Madí: actuar des de fora per desmantellar TV3
20/12/2010 10:01
david 9madi
David Madí ha marxat, però estarà molt present en les decisions que prengui el nou President, Artur Mas, en l’àmbit de la comunicació. Segons el Diari de Girona, serà l’home clau que hauria d’acabar amb la ‘superestructura’ de TV3.
Qui signa la informació al rotatiu gironí és Alfons Quintà, que coneix com pocs la casa amb seu a Sant Joan Despí perquè va participar en la seva fundació. Segons aquest veterà periodista, la feina de Madí, sempre des de fora del Govern, anirà encaminada a aconseguir dos objectius: reduir el pressupost i la producció de la televisió pública i, d’altra banda, millorar les relacions amb el Grup Godó i potenciar-ne els seus mitjans.

Quintà afirma en l’article, citant a una font, que Madí creu que la producció externa de TV3 “ha de ser d’un setanta per cent, no pas d’un vint per cent”. “També em va denunciar que hi ha produccions teòricament externes a TV3 que són muntatges essencialment interns, que donen grans guanys a amics”, però que tindrien un cost excessiu per a la cadena.

Les fonts citades a la informació asseguren que el “corporativisme intern” existent a la televisió pública fan necessari actuar des de fora, i és aquí on les bones relacions de Madí i Mas amb el Comte de Godó agafen importància.

Els plans de CiU

Els plans de CiU passen per una reforma de la Llei bàsica de l’Audiovisual Català, per al que només caldria majoria absoluta al Parlament, és a dir, que amb el suport del PPC en tindria prou la federació nacionalista.

Si ho aconsegueix abans del mes de maig no hi hauria problemes per a Mas, però si no és possible el tractament de la informació electoral per les municipals podria complicar les coses a CiU. El que sí sembla clar és que si Trias guanya a Barcelona, BTV i ComRàdio tindrien els seus dies contats, uns tancaments que beneficiarien les emissores de Godó, com 8TV o RAC1.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1