Dilluns, 27 de desembre de 2010 | 18:57
Vostè es troba a: Inici > Política >

Mas tempteja al socialista Ferran Mascarell per a la Conselleria de Cultura

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Negociacions per a la configuració del Govern
Mas tempteja al socialista Ferran Mascarell per a la Conselleria de Cultura
Política 26/12/2010 09:41
Configurat el nucli dur de consellers del nou Govern de la Generalitat, Artur Mas segueix acabant de perfilar la resta de càrrecs, amb negociacions amb alguns independents i algun destacat polític socialista. És el cas de Ferran Mascarell, a qui el 'president' ha sondejat per portar la Conselleria de Cultura.
Sense compromís per cap de les parts, Mas i Mascarell s'han donat mútuament el cap de setmana com a període de reflexió. El dilluns, després de la presa de possessió d'Artur Mas, Mascarell i Mas tornaran a a parlar de l'assumpte i el president prendrà una decisió definitiva, segons informa La Vanguardia.

La proposta de Mas a Mascarell entra dins del concepte del "Govern dels millors" plantejat pel líder de CiU durant la campanya electoral i la seva disposició a incorporar socialistes del sector catalanista al seu projecte polític, com va deixar clar en el debat de candidats.

Mascarell ja va ser conseller de Cultura a l'últim govern de Pasqual Maragall i de fet va marcar la referència de la política cultural dels socialistes a l'Ajuntament de Barcelona. Significativa va ser la seva renúncia a l'escó en el Parlament que va obtenir en les eleccions de 2006 i que van donar pas al segon tripartit.
 
En els últims mesos, Mascarell ha figurat com a aspirant a substituir a Jordi Hereu com a candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1