Dilluns, 27 de desembre de 2010 | 19:02
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Ryanair seguirà com a operador de l'Aeroport de Girona fins a 2015

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La signatura de l'acord s'ha ajornat pel temporal
Ryanair seguirà com a operador de l'Aeroport de Girona fins a 2015
Economia 22/12/2010 21:29
EP.- El president de la Cambra de comerç de Girona, Domènec Espadalé, ha avançat aquest dimecres que l'acord amb Ryanair perquè segueixi operant a l'Aeroport de Girona està "pràcticament tancat" i garantirà la seva permanència entre quatre o cinc anys més, com a mínim.
Aeropuerto de Girona
En una trobada amb mitjans, ha explicat que el conveni -que subscriurà l'aerolínia irlandesa amb l'AGI, Associació per a la Promoció i el Desenvolupament de les Comarques Gironines- s'havia de signar aquest dijous, però el temporal de neu que afecta a diversos aeroports europeus ha impedit a directius viatjar fins a Girona.

Espadalé ha recordat que l'acord actual serà "un acord d'intencions" amb la Generalitat, Diputació de Girona i la Cambra, però serà el futur govern de CiU qui haurà d'avalar-ho i ratificar-ho.

Ryanair i les administracions gironines compten amb un conveni vigent fins a finals de 2011, però l'inici dels vols de la companyia en l'Aeroport del Prat, a Barcelona, han accelerat la negociació del nou.

A més, l'aerolínia demanava més diners per continuar la seva activitat en el Girona-Costa Brava -12 milions d'euros-, una quantitat que l'AGI es va negar a desemborsar. Ryanair també té bloquejada la venda de bitllets des de l'Aeroport de Girona per a la temporada d'estiu a la seva pàgina web.

L'acord, segons ha comentat Espadalé, garanteix que l'aeroport de Vilobí d'Onyar (Girona) tingui vols suficients per tenir uns quatre milions de passatgers a l'any. Ambdues parts també han apropat posicions després que Aena rebaixés les taxes en l'aeroport gironí, ha explicat.

El president de la càmera gironina no ha concretat quins seran les dades i xifres definitius del conveni, que encara no té data per signar-se.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1