Dilluns, 27 de desembre de 2010 | 19:10
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Onda Cero tempteja a Gabilondo després del tancament de CNN+

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Vasile substitueix el canal informatiu per un Gran Hermano 24 hores
Onda Cero tempteja a Gabilondo després del tancament de CNN+
Comunicació 27/12/2010 14:53
Planeta està intentant donar un altre dur cop a la malmesa Prisa oferint a Iñaki Gabilondo, un dels seus referents, la possibilitat de continuar amb la seva carrera professional en Onda Cero, on podria presentar un debat polític.
Iñaki Gabilondo
Segons informa PRnoticias, José Manuel Lara Bosh és el cervell de l'operació, amb la qual vol fer una picada d'ullet al Govern socialista amb el fitxatge d'un periodista proper ideològicament a Zapatero –un germà de Gabilondo, Ángel, és ministre d'Educació- i fer-se amb l'important nombre d'espectadors d'esquerres que s'ha quedat orfe amb el tancament de CNN+ i la marxa de Gabilondo.

La idea de Lara seria que Gabilondo comencés moderant un debat polític a la ràdio per passar posteriorment a presentar un programa similar al que dirigia en CNN+ en algun dels canals del grup.

Gran Hermano substitueix a CNN+

L'operació és factible després que Gabilondo s'hagi quedat sense programa després de la desaparició de CNN+, després de la fusió de Telecinco i Cuatro. Fruit d'aquest acord, la direcció de Telecinco ha decidit que el canal 24hores de Gran Hermano ocupi el dial de l'informatiu de Prisa.

El canal veurà la llum en principi el dijous i mostra el canvi de terç que suposa l'adquisició de la plataforma audiovisual de pressa per Telecinco, propietat de Silvio Berlusconi: CNN+ per Gran Hermano.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1