Dilluns, 27 de desembre de 2010 | 18:59
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Cinc jugadors del Barça, en l'onze ideal del diari 'L'Équipe'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Messi, Iniesta, Xavi, Piqué i Busquets figuren entre els millors del 2010
Cinc jugadors del Barça, en l'onze ideal del diari 'L'Équipe'
Esports 25/12/2010 23:09
Cinc jugadors del Barça han estat nominats per a l'alineació ideal del 2010 que elabora el diari esportiu francès L'Équipe. Els triats són Messi, Iniesta, Xavi, Piqué i Busquets. El porter Iker Casillas, del Reial Madrid, és l'únic futbolista espanyol que no pertany al Barça, que també ha estat inclòs en l'onze ideal de L'Équipe.
iniesta2
L'Équipe considera que Messi és un jugador en el qual "l'excepcional es conjuga amb l'ordinari" i "partit a partit constitueix el regal per a tots els teleespectadors del món".

De Piqué, estima que la seva associació amb Carles Puyol, tant en el Barcelona com en la selecció "ha estat crucial" perquè hagi brillat com ho ha fet en el 2010.

A Sergio Busquets el descriu com "el central del Barça i d'Espanya, però també l'indispensable garant de l'equilibri col·lectiu dels dos equips des d'una posició de sentinella que ocupa amb calma, intel·ligència, sang freda i precisió en el gest".

Xavi, segons L'Équipe, és "un jugador meravellós, indissociable del seu còmplice Iniesta", qui ha obtingut els mateixos punts que ell i apareix com "un dels grans símbols de la dominació d'un cert futbol" desenvolupat pel Barcelona.

El llegat del Mundial

També figuren en la llista dels millors per al periòdic francès els brasilers Douglas Maicon i Lucio, tots dos de l'Inter de Milà, així com l'holandès Wesley Sneijder, l'alemany Bastian Schweinsteiger del Bayern de Munic i el defensa portuguès Fabio Coentrao, del Benfica.

El palmarès d'aquest any queda marcat pel Mundial conquistat per primera vegada per Espanya, i per això han escollit a cinc membres de la selecció de Del Bosque i per la victòria en la Lliga de Campions de l'Inter de Milà, que col·loca a tres dels seus futbolistes en l'onze ideal.

L'equip ideal del 2010 està format així per Iker Casillas; Maicon, Lucio, Piqué, Coentrao; Schwensteiger, Xavi, Busquets; Sneijder, Messi i Iniesta. 
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1