Dilluns, 27 de desembre de 2010 | 19:10
Vostè es troba a: Inici > Societat >

El temporal de fred posa a Catalunya sota zero

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Les baixes temperatures afecten a les comarques de Barcelona, Girona i Lleida
El temporal de fred posa a Catalunya sota zero
Societat 26/12/2010 19:36
L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha informat que les comarques de Barcelona, Girona, Lleida estan en alerta groga (risc) per temperatures mínimes, que estan afectant a la major part de Catalunya. A més Girona també està en alerta taronja per fenòmens costaners adversos. Protecció Civil ha desactivat l'alerta Procicat perquè els serveis meteorològics consideren finalitzada la situació de risc per vent, segons ha informat la Generalitat.
frio2
Un total de 41 províncies romanen en alerta per temperatures de fins a 11 graus sota zero i vent fort a la Vall de l'Ebre i Menorca, amb intervals de molt forts als Pirineus i nord-est de Girona, segons la previsió de l'AEMET.

A més de les províncies de Catalunya, també s'ha activat l'alerta màxima per temperatures mínimes a Granada, Jaén, Teruel, Zaragoza, Castella-la Manxa, Valladolid, Madrid, Comunitat Valenciana, Càceres, Lugo, Orense, Pontevedra, La Rioja, País Basc i Murcia. Aquesta alerta ascendirà a nivell taronja (risc important) a Astúries, Navarra, Avila, Burgos, León, Palencia, Salamanca, Segòvia, Soria, Zamora, Cantàbria i Huesca.

Problemes per forts vents a tota Espanya

A més, tot l'arxipèlag canari estarà en alerta groga per fenòmens costaners adversos, igual que Mallorca. L'alerta serà taronja en el cas de Girona i Menorca.

Es preveu vent del nord-oest moderat a fort a la Vall de l'Ebre i Menorca, amb intervals de molt fort a Pirineus i nord-est de Girona, tendint a disminuir. Moderats de component aquest en el Cantàbric i litoral andalús i del sud a Galícia.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1