Publicitat

Rossi lluita amb Romaric. Rossi lluita amb Romaric.

Copa del Rei

Vila-real i Sevilla empaten a tres gols al Madrigal (3-3)

El conjunt de Juan Carlos Garrido ha estat sempre per davant en el marcador i ha merescut emportar-se la victòria gràcies als gols de Cani, Rossi i Marco Ruben

Ángel López, amb Sinama Pongolle a La Romareda. Ángel López

VILA-REAL

Ángel estarà sis mesos de baixa pel trencament del lligament encreuat anterior

El defensa del Vila-real es va trencar durant el partit contra el Reial Madrid, va ser operat dimarts i no tornarà a un camp de futbol fins a la propera temporada

Garrido dóna instruccions als seus jugadors Garrido dóna instruccions als seus jugadors

El Vila-real-Sevilla es jugarà amb Cani i sense Luis Fabiano en l'anada dels quarts de final de Copa

El comitè de competició ha anul·lat la targeta vermella a Cani i estarà a disposició de Garrido. El Sevilla perd el seu davanter per un problema a l'adductor dret

Vila-real

Juan Carlos Garrido: "Els àrbitres vénen al Bernabéu condicionats, xiulen amb por"

Diu que el criteri del col·legiat ha canviat en el segon temps i reclama que el tercer gol del Madrid no hauria d'haver pujat al marcador per fora de joc

Cristiano Ronaldo celebra un dels seus gols davant el Vila-real. Cristiano Ronaldo celebra un dels seus gols davant el Vila-real.

PRIMERA DIVISIÓ

L'arribada del Reial Madrid pot amb el domini i el partidàs del Vila-real (4-2)

Cristiano Ronaldo ha marcat el tercer, un altre 'hattrick' pel portuguès i Kakà ha fet el quart, després de molts mesos sense trepitjar la gespa del Bernabéu

Vila-real

Un Vila-real amb la moral pels núvols vol aconseguir la seva primera victòria al camp del Reial Madrid

Els de La Plana volen aprofitar l'embranzida del partit de Copa, quan van remuntar l'eliminatòria contra el València, i certificar la tercera posició a la Lliga

Xavi, en el seu partit 550 com a jugador del Barça Xavi, en el seu partit 550 com a jugador del Barça

Primera Divisió

El Barça-Màlaga es jugarà el diumenge 16 a les 21 hores

El dissabte 15 jugaran Vila-real, Llevant, Hèrcules i Espanyol, mentre que el diumenge 16 arribarà el torn de València i Barça. El Mallorca jugarà el dilluns

Garrido, durant el partit Garrido, durant el partit

COPA DEL REI

Garrido: "Hem reaccionat utilitzant les nostres armes, fent servir el nostre estil"

El conjunt de Castelló de Plana, que estava virtualment eliminat al minut 22 de partit, ha reaccionat després del descans i ha aconseguit remuntar l'eliminatòria

Rossi, després d'un gol. Rossi, després d'un gol.

Segona part màgica d'un Vila-real que aconsegueix donar la volta al partit (4-2)

El Vila-real, que ha superat al València amb quatre gols de Cazorla, Rossi (dos) i Marco Ruben, s'enfrontarà al Sevilla a quarts de final

El Madrigal. El Madrigal.

Vila-real - València

Vila-real i València es juguen el pas als quarts de final en una eliminatòria totalment oberta

El Vila-real ha guanyat tots els partits a casa excepte un, precisament el que va jugar contra el València en partit de Lliga, i que va acabar amb empat a 1