osona.com | Actualitzat el 20/12/2010 a les 08:20h

Nani Roma prova sobre neu el cotxe per al Dakar

Tot i ser molt caut, el pilot osonenc creu que podria acabar entre els cinc primers

Nani Roma va provar el Nissan Navara sobre una cantera de neu, a Bèlgica, el passat dijous. Foto: Web oficial de Nani Roma

Després dels dubtes inicials i el canvi d’equip, Nani Roma ja està immers de ple en els entrenaments previs al Dakar 2011. El pilot de Folgueroles correrà amb l'equip privat Overdrive, amb un Nissan Navara. Roma tindrà com a copilot Gilles Picard, un dels millors navegants del món.

El passat dijous, Roma va fer a Bèlgica, seu general del seu nou equip, un intens test amb el cotxe reserva Nissan Navara, idèntic al que pilotarà en el proper Dakar. Roma es va mostrar molt satisfet de les proves, que es van fer en una pedrera totalment nevada. “Hem utilitzat pneumàtics amb claus per a la neu i hem provat la nova suspensió Reiger. Estem molt satisfets amb la resposta del cotxe”, afirma el pilot osonenc.

Tot i això, Roma és conscient que la falta de temps suposa un handicap real: “Tenim que ser honestos amb nosaltres mateixos i tenir clar que no podem sortir a competir des d’un principi amb els rivals que porten un any preparant el Dakar. Podem fer-ho bé, podem donar la sorpresa i segur que estarem entre els cinc primers, però no ens podem enganyar i pensar que podem guanyar tan fàcilment. Jo, per la meva part, puc assegurar que la meva entrega i la de tot l’equip serà total”.

El Dakar començarà el proper 2 de gener i finalitzarà a Buenos Aires el 15 del mateix mes. Transcorrerà per terres argentines i xilenes.

Roma correrà per setzè cop consecutiu la dura cursa. Va debutar en el Dakar l'any 1996 com a pilot de motos i l'any 2004 va aconseguir adjudicar-se el primer triomf amb l'equip Repsol KTM Team. L'any següent, el pilot osonenc va donar el salt als cotxes i el 2006 va aconseguir el seu millor resultat en aquesta modalitat, tercer.


Navega per les etiquetes

DakarNani Romamotor

Referències a Internet

Dakar

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Quin us sembla que és l'adjectiu que millor defineix el nou Govern d'Artur Mas?
Vots totals: 71


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: