Notícia

Campanyadones_009
Fletxa_component
19/11/2010
ICV-EUiA continua acostant-se als barris per difondre el programa electoral i mobilitzar al’electorat de’esquerres.

Candidats ecosocialistes i regidors dels grup municipal han visitat La Maurina acompanyats per la diputada Làia Ortiz per conversar amb veïns i botiguers del barri per explicar el que ha estat l’obra de Govern de la Generalitat i l’aportació que ha fet Iniciativa.

 Iniciativa per Catalunya Verds ha continuat el desenvolupament de la campanya sectorial "El teu barri primer", que té com a objectiu mobilitzar la ciutadania dels barris populars de l'àrea metropolitana sobre la importància de les properes eleccions. Durant tota la tarda de divendres, candidats del partit i regidors del grup municipal han visitat La Maurina per tenir l'oportunitat de conversar amb veïns i botiguers del barri per explicar el que ha estat l'obra de Govern de la Generalitat i l'aportació que ha fet Iniciativa.

La diputada Làia Ortiz ha remarcat que ICV-EUiA ha fet "una aportació decidida en polítiques socials, econòmiques i ambientals."

Alhora han donat a conèixer les propostes de futur, destacant  com a més important sortir de la crisi. Entre les solucions que presenten s'hi troba crear més ocupació en l'Administració Pública, enfortir l'Estat del Benestar o augmentar l'oferta educativa i l'habitatge, entre d'altres.

Làia Ortiz  va alertar que en les properes eleccions "ens juguem sortir de la crisi per l'esquerra, defensant els serveis públics, o la involució que ens proposa la dreta amb les seves retallades socials. Làia Ortiz va posar com a bon exemple del que han estat les polítiques impulsades pel govern d'esquerra plural a la Generalitat actuacions com els Plans de Barri amb l'objectiu de rehabilitar urbanísticament i cohesionar socialment els barris populars i més antics de les ciutats i pobles de Catalunya. Tal i com està succeint amb el Pla de Barri de La Maurina que va conèixer de la mà de veïns i representants d'entitats.

Així doncs, Iniciativa per Catalunya Verds fa campanya a peu de carrer per cridar als votants d'esquerra a les urnes, ja que asseguren que el que es decideixi el 28 de Novembre serà clau per als propers quatre anys.

La comitiva ha visitat el Casal d'Avis de La Maurina on ha pogut conversar amb membres de la seva Junta i amb les persones presents, posteriorment han visitat diferents comerços del sector i han mantingut una trovada amb representants de les diferents entitats del barri.

DL 06/12/2010 | 17:32