dijous 25 de novembre de 2010

Laporta destaca el suport de Girona al projecte de SI

Font:www.avui.cat

Més de 800 persones assisteixen a l'Auditori a l'últim acte electoral a les comarques gironines del líder de Solidaritat

El candidat es va mostrar confiat d'obtenir uns bons resultats a la demarcació

Joan Laporta parlant als assistents al míting de Solidaritat a l'Auditori Foto: JOAN SABATER.
El candidat a la presidència de la Generalitat per Solidaritat Catalana, Joan Laporta, va destacar ahir a Girona, durant l'acte central de la formació a les comarques gironines, el suport que ha notat a la demarcació al projecte de Solidaritat. Laporta es va mostrar confiat que a Girona trauran “uns bons resultats”. Més de 800 persones van gairebé omplir l'Auditori per escoltar els líders de la formació (Laporta, Uriel Bertran i Alfons López Tena, de la llista de Barcelona, i els membres de la llista de Girona Toni Strubell, com a cap de llista, Santi Niell i Núria Cadenes).
Al matí, unes 180 persones van assistir a l'acte electoral que Laporta, Strubell i Niell van fer a la Facultat de Lletres de la UdG. Strubell va començar el seu discurs explicant la seva relació amb el món universitari (és professor de turisme a la Universitat de Deusto) i les raons per les quals va decidir afegir-se al projecte de Solidaritat. El candidat per Girona va dir que la situació de Catalunya dins l'Estat espanyol “és d'un dèficit democràtic brutal”, i va aclarir que no és una valoració seva, “sinó d'associacions com Amnistia Internacional”. Laporta va aprofitar la presència d'universitaris per exhortar-los a tenir valor a l'hora de votar per una opció “autènticament independentista”. El candidat va dir que els polítics actuals “estan instal·lats en la queixa i la lamentació constants perquè a Madrid no els fan cas”. També va reivindicar “el dret dels catalans a anar pel món amb el cap ben alt”.
Darrera actualització ( Dijous, 25 de novembre del 2010 03:08 )
Publicat a

0 comentaris:

Publica un comentari