Nova web

Estem preparant el nou espai de l’Ajuntament d’Argençola a Internet. Molt aviat, estarà en ple funcionament. Podeu trobar els principals continguts a la dreta d’aquesta pantalla. Preguem, disculpeu les molèsties.

Inici

3 Comments

  1. Bon dia!
    Finalment veig que els canvis comencen a ser sustancials i tot i que no hi ha res en concret, es pot intuir canvis en el tarennar d’aquesta pàgina web.
    Des d’aqui us animo doncs a fer us d’aquest medi per a la millora de l’Ajuntament, del consistori i en definitiva de tot el poble d’Argençola!
    Desitjo doncs, que tothom en surti beneficiat i se’n tregui el màxim profit de les novetats i millores d’aquest medi tant novedós!
    Salut!

  2. Benvolgut/da;

    Em dic Francesc Lamora i sóc un estudiant que està realitzant els estudis de Turisme a la Universitat de Girona. Estic cursant en aquests moments l’últim any de la carrera, per aquest motiu hem de presentar un projecte final dels estudis, sobre el tema que volem. El meu tema tracta sobre “Els eslògans turístics dels municipis catalans”, es tracta de buscar tots els eslògans dels 946 municipis de Catalunya i realitzar una tesi sobre les seves equivalències.
    Per això li agrairia molt que em contestés aquest e_mail amb l’eslògan que actualment està fent servir el seu municipi.

    Moltes gràcies pel seu temps i la seva atenció, li estaré molt agraït si em contesta.

    PD: el meu email és: francesclamora@hotmail.com

  3. BENVULGUTS:
    L’agrupament escolta guspira, d’escoltes catalans, pertanyent al municipi de Rubí, passeig de la riera 30-32, sol·licita permís per poder realitzar el campaments de setmana santa, per a infants joves d’entre 8-11 anys, del 27 al 30 de març de 2010, al terreny d’acampada clariana, propietat d’Antoni Lloret.

    Atentament.

    ens podeu localitzar al telèfon

    620525192
    demanant per Gabriel Capó

    al dia 11 de març de 2010

Leave a Reply