Banner
Banner
Banner
format impressió |  contrast  

CCOO de Catalunya

Identificació
Usuari/a Password

què és això?
Idiomes


Cercador  

ccoo de catalunya
via laietana, 16
08003 barcelona
telèfon 934.812.700
Fax. 933.151.724
conc@ccoo.cat
com accedir-hi?

 

 

foto edifici CCOO de Catalunya

La reforma de les pensions i la ILP contra la reforma laboral centraran les intervencions

Assemblea de delegats i delegades de CCOO i UGT el 20 de gener a la Farga de l'Hospitalet


Foto El dijous 20 de gener, la Farga de l'Hospitalet acollirà, a partir de les 11.00 del matí, una assemblea de delegats i delegades de CCOO i UGT de Catalunya per informar de les negociacions que s'estan duent a terme a Madrid entre el Govern i els sindicats majoritaris en relació a la reforma del sistema públic de pensions.
 
L'assemblea comptarà amb les intervencions de Toxo i Méndez i dels secretaris generals de CCOO i UGT de Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, entre altres participants, que explicaran també els continguts de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que els dos sindicats estan impulsant contra la reforma laboral.
 
A la Farga de l'Hospitalet (c/Barcelona, 2, L'Hospitalet de Llobregat) s'hi pot arribar en metro, línia 1, a les parades Rambla Just Oliveras i avinguda Carrilet, o en tren, amb Renfe Rodalies, a la parada de l'Hospitalet (feu clic per veure un plànol dels accessos).






Compartir a:
12/01/2011



Afilia't





El bloc d'en Joan Carles Gallego





© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI