afi recomana ESET NOD32 PDF Imprimeix Correu electrònic

Avui en dia és imprescindible disposar d'una solució antivirus fiable i actualitzada.

Cada dia són més les tasques que realitzem per Internet: correu, comandes, compres, vendes, banca, .... Aquest és un mitjà fabulós, però també representa una porta oberta per on els virus poden entrar. És una temeritat navegar per Internet sense un bon antivirus.

El nombre d'amenaces creix contínuament: virus, cucs, phishing, spyware, malware, exploits, ... No serveix de res tenir un antivirus si no es manté actualitzat i al dia. Alguns usuaris es refien de l'antivirus que venia amb l'ordinador, sense renovar-lo i ignorant que només són vàlids durant un període de prova limitat.

ESET NOD32

Al mercat podem trobar molts antivirus, però és important escollir aquell que ens doni una bona protecció amb el mínim consum possible de recursos (memòria i processador).

En aquest sentit, ESET NOD32 ha estat sempre una de les millors opcions.

ESET NOD32 està disponible en dues versions:

ESET NOD32 AntivirusESET NOD32 Smart Security

  • ESET NOD32 Antivirus: producte bàsic, inclou antivirus i antispyware.
  • ESET NOD32 Smart Security: solució completa que inclou, a més, tallafocs personal i antispam.

VERSIONS BUSINESS

A partir de 5 llicències, saltem a la gamma Business, amb la qual es disposa, sense cap sobrecost, de potents eines per al desplegament de l'antivirus per tota la xarxa.

COMPARATIVA

Virus Bulletin RAP test resultsVirus Bulletin, una publicació independent sobre virus i antivirus, elabora periòdicament comparatives entre els principals antivirus del mercat, i ESET NOD32 es manté, estudi rere estudi, en el grup capdavanter.

En els estudis realitzats entre el febrer i l'agost del 2009, en els quals es valora tant el comportament dels antivirus davant d'amenaces conegudes (resposta reactiva) com el comportament davant d'amenaces desconegudes (resposta proactiva), es pot veure la posició d'ESET NOD32. Cliqueu aquí per veure els resultats.
 

PREUS

  • ESET NOD32 Antivirus (1 llic x 1 any): 30,40€ + IVA
  • ESET NOD32 Smart Security (1 llic x 1 any): 45,60€ + IVA

Per a més llicències o qualsevol altre dubte, contacteu directament.

 

afi Informàtica | Aula de Formació Informàtica S.C.P. | Vilabella, 5-7 | 08500 VIC (Barcelona) | Tlf 938 855 111

Avís legal