Avís legal PDF Imprimeix Correu electrònic

CONDICIONS GENERALS D'ÚS

DEL LLOC WEB www.aficat.com

d'Aula de Formació Informàtica S.C.P.

 
 
Aula de Formació Informàtica S.C.P. (d'ara endavant referit com EL PROPIETARI) amb domicili a efectes de notificacions al C/ Vilabella, 5-7, de Vic, amb NIF J62040837, en el seu lloc web www.aficat.com ofereix determinats continguts de caràcter informatiu sobre les seves activitats. Les presents condicions generals regeixen de forma única i exclusiva l'ús del lloc web d'EL PROPIETARI per part dels USUARIS que hi accedeixin. Les presents condicions generals s'exposen a l'USUARI en el lloc web en totes i cadascuna de les pàgines, per tal que, per mitjà d'Internet, les pugui llegir, imprimir, arxivar, acceptar i n'estigui plenament informat.
 
L'accés al lloc web d'EL PROPIETARI implica, sense reserves, l'acceptació de les presents condicions generals d'ús que l'USUARI afirma comprendre en la seva totalitat. L'USUARI es compromet a no utilitzar el lloc web i els serveis que s'hi ofereixen per a la realització d'activitats contràries a la llei i a respectar en tot moment les presents condicions generals.
 
PRIMERA.- CONDICIONS D'ACCÉS I ÚS.
           
1.1.- La utilització del lloc web d'EL PROPIETARI no comporta l'obligatorietat d'inscripció de l'USUARI. Les condicions d'accés i ús del present lloc web es regeixen estrictament per la legalitat vigent i pel principi de bona fe, comprometent-se l'USUARI a fer-ne un bon ús. Queden prohibits tot els actes que vulnerin la legalitat, drets o interessos de tercers: dret a la intimitat, protecció de dades, propietat intel·lectual, etc. EL PROPIETARI prohibeix els següents actes de forma explícita:
 
1.1.1.- Realitzar accions que puguin causar, en el lloc web o a través del mateix, qualsevol tipus de dany o perjudici als sistemes d'EL PROPIETARI o als d'atri.
 
1.1.2.- Realitzar, sense la corresponent autorització, qualsevol tipus de publicitat o informació comercial directament o de forma encoberta, la tramesa de correus massius ("spaming") o la tramesa de grans missatges amb la finalitat de bloquejar servidors de la xarxa ("mail bomging").
 
1.1.3.- Ocultar l'origen de la informació que conté aquest lloc per mitjà de l'ús de marcs,  readreçaments o pel mètode que sigui.
 
1.2.- EL PROPIETARI podrà interrompre, en qualsevol moment, l'accés al lloc web web en qüestió si detecta un ús contrari a la legalitat, la bona fe o a les presents condicions generals – vegi's la cinquena clàusula.
 
SEGONA.- CONTINGUTS.
 
Els continguts incorporats en aquest lloc web han estat elaborats i inclosos per:
 
2.1.- EL PROPIETARI utilitzant fonts internes i externes de tal forma que EL PROPIETARI únicament es fa responsable dels continguts elaborats de forma interna.
 
2.2.- EL PROPIETARI es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment, els continguts existents en el lloc web. EL PROPIETARI no assegura ni es responsabilitza del correcte funcionament dels enllaços a llocs web de tercers que figurin a www.aficat.com
 
A més, a través del lloc web del PROPIETARI es posen a disposició de l'usuari serveis gratuïts i de pagament oferts per tercers aliens i que es regiran per les condicions particulars de cadascun d'ells. EL PROPIETARI no garanteix la veracitat, exactitud o actualitat dels continguts i serveis oferts per tercers i queda expressament exempt de tot tipus de responsabilitats pels danys o perjudicis que puguin derivar-se de la manca d'exactitud d'aquests continguts i serveis.
 
TERCERA.- RESPONSABILITAT.
           
3.1.- EL PROPIETARI no serà responsable en cap cas de:
 
3.1.1.- Les fallades o incidències que puguin produir-se en les comunicacions, esborrat de dades o transmissions incompletes, de forma que no es garanteix que els serveis del lloc web estiguin constantment operatius.
 
3.1.2.- De qualsevol tipus de dany o perjudici que els USUARIS o tercers puguin causar en el lloc web.
 
3.1.3.- De la fiabilitat i veracitat de les informacions introduïdes per tercers en el lloc web, ja sigui directament o per mitjà d'enllaços o links. Així mateix, Aula de Formació Informàtica S.C.P. col·laborarà i notificarà a l'autoritat competent aquestes incidències en el moment que tingui coneixement fefaent que els danys o perjudicis ocasionats constitueixen una activitat il·lícita.
 
3.2.- EL PROPIETARI es reserva el dret de suspendre l'accés sense previ avís, de forma discrecional i amb caràcter definitiu o temporal fins l'assegurament de l'efectiva responsabilitat dels danys o perjudicis que puguin produir-se. Així mateix, EL PROPIETARI col·laborarà i notificarà a l'autoritat competent aquestes incidències en el moment que tingui coneixement fefaent que els danys o perjudicis ocasionats constitueixen una activitat il·lícita.
 
QUARTA.- DRETS D'AUTOR I MARCA.
 
Els continguts del lloc web www.aficat.com estan plenament protegits per drets d'autor, restant-ne expressament prohibida qualsevol reproducció, comunicació, distribució i transformació llevat del consentiment explícit per part d'EL PROPIETARI. Els materials tant gràfics com escrits enviats pels usuaris a través del mitjans que es posen a la seva disposició en el lloc web són propietat de l'usuari que afirma, en enviar-los, la seva legítima autoria i en cedeix els drets de reproducció i distribució al PROPIETARI.
 
CINQUENTA.- JURISDICCIÓ I LLEI APLICABLE.
 
Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Són competents per resoldre qualsevol controvèrsia o conflicte que es derivi de les presents condicions generals els Jutjats de Vic, renunciant expressament l'USUARI a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.
 
SISENA.-
 
En cas que qualsevol clàusula d'aquest document sigui declarada nul·la, les restants seguiran vigents i s'interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat mateixa de les presents condicions. EL PROPIETARI podrà no exercir algun dels drets i facultats conferits en aquest document, la qual cosa no implicarà, en cap cas, la renúncia als mateixos, tret del reconeixement explícit per part d'EL PROPIETARI.
 

afi Informàtica | Aula de Formació Informàtica S.C.P. | Vilabella, 5-7 | 08500 VIC (Barcelona) | Tlf 938 855 111

Avís legal