Castells

Classificats

Cultura

Esports

Política

Inici » Esports

El bàdminton sesrovirenc acull una jornada de tecnificació per a jugadors menors de 13 anys

El Pavelló Poliesportiu acollirà el proper dissabte, 15 de gener, una jornada de tecnificació de bàdminton per a jugadors sub-13, menors de 13 anys, just una setmana després que els esportistes sesrovirencs aconseguissin sis medalles en el Circuit Nacional d’aquesta categoria. A més, el Club Bàdminton Sesrovires i l’Escola Municipal de Bàdminton assistiran aquest cap de setmana al Circuit Català i al campionat internacional de Castelnaudary a França.

La jornada de tecnificació anirà a càrrec del tècnic de la federació Javier Lucas i d’Òscar Poy, president del Club Bàdminton Sesrovires i professor de l’Escola Municipal de Bàdminton.

El bàdminton sesrovirenc també estarà present aquest cap de setmana en dues important competicions. D’una banda, prendrà part en el Circuit Català, que es desenvoluparà en la població de Vilanova del Vallès el 16 de gener. D’altra banda, també anirà fins a França per prendre part en la competició internacional de Castelnaudary.

Circuit Nacional

Només fa uns dies, el passat 8 i 9 de gener el Club Bàdminton Sesrovires i l’Escola Municipal de Bàdminton van fer-se amb sis medalles en el Circuit Nacional, que va reunir a Sant Esteve els jugadors de les categories sub-13 i sub-17.

En aquesta competició, Aitana Segura i Maria Campabadal van ser segones en dobles femenins. Per la seva part, el germans Pol i Roc Martín van quedar tercers en dobles masculí. Per a tots quatre, era la primera vegada que prenien part en una prova del Circuit Nacional.

Cristina Poy va fer doblet al ser segona en infantil femení i primera en dobles femení, on va fer parella amb Vanessa Botaya. Així mateix, Pau Segura va quedar tercer en individual masculí i primer en dobles masculí amb Marcos Bellver.

Escampa-ho:
  • LaTafanera
  • Twitter
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • Netvibes
  • RSS
  • Technorati
  • email

Deixa un comentari!

Afegeix el teu comentari, o trackback des de la teva web. També pots subscriure't a aquests comentaris via RSS.

Sigues amable. No siguis barroer. Sigues fidel a la línia de l'article. No spam.

Aquesta és la opinió dels internautes, no la de BLLD.cat.
No està permès abocar comentaris contraris a les lleis i ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem fora de lloc.
Centra't en el tema.
Si us plau, avisa'ns.dels comentaris o avatars fora de to.

Aquest diari permet Gravatars. Pots aconseguir el teu avatar reconegut globalment, registrant-te a Gravatar.

Pots utilitzar aquests tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes