Diumenge, 23 de gener de 2011 | 11:19
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El Madrid declara la guerra a la Federació

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Denuncia que la RFEF predisposa als àrbitres en contra seva
El Madrid declara la guerra a la Federació
Esports 19/01/2011 14:38
Europa Press.- El Reial Madrid ha emès un dur comunicat en el qual mostra la seva "indignació" per les referències al seu entrenador, José Mourinho, en la prèvia dels partits de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei publicada en el web de la Real Federació Espanyola de Futbol.
Mourinho és expulsat9
En la mateixa, es feia referència a com l'àrbitre Turienzo Álvarez anava a dirigir el partit davant l'Atlètic de Madrid "sota l'atenta mirada de José Mourinho, que es considera perjudicat pels arbitratges en les últimes jornades de lliga".

Així, el Reial Madrid vol "mostrar la indignació" per aquestes "al·lusions directes realitzades en la web oficial de la Federació Espanyola de Futbol". "Demostren clarament uns prejudicis que estan lluny de l'objectivitat, neutralitat i equilibri que haurien d'imperar" i "es predisposa de manera lamentablement deliberada a un organisme com l'arbitral contra l'entrenador del Reial Madrid i el club", assenyala el comunicat blanc.

Des de l'entitat, consideren "d'una enorme gravetat" que des de la pròpia web de la Federació Espanyola de Futbol es facin aquestes consideracions, que "demostren clarament uns prejudicis que estan lluny de l'objectivitat, neutralitat i equilibri que haurien d'imperar en les informacions oficials d'aquest organisme".

Per això, rebutgen "rotundament la utilització de la figura del tècnic", entenent que "es predisposa de manera lamentablement deliberada a un organisme com l'arbitral contra l'entrenador del Reial Madrid i contra el propi club".

Exigeixen responsabilitats

"Exigir responsabilitats pel que entenem que és una falta de respecte i consideració a l'entrenador del nostre equip, al propi Reial Madrid i als seus afeccionats", afegeix la nota, per finalment, "lamentar que es produeixin aquest tipus de comunicats oficials".

"Des del Reial Madrid se seguiran impulsant les millors intencions perquè les relacions entre el club i la Federació siguin sempre les idònies en el marc de la convivència que tots desitgem per al futbol espanyol", conclou.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1