Diumenge, 23 de gener de 2011 | 11:10
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els antisistema ocupen uns multicines en protesta per la reforma de les pensions

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els antidisturbis dels Mossos d'esquadra vigilen la zona
Els antisistema ocupen uns multicines en protesta per la reforma de les pensions
Societat 22/01/2011 23:47
E.P.- Un grup de militants antisistema ha ocupat els multicines Laietana de Barcelona, després d'una manifestació, convocada pel sindicat CGT, contra la reforma de les pensions que ha recorregut els carrers de la ciutat.
okupes
Els okupes han portat a l'edifici pancartes amb lemes com 'La borsa o la vida', 'Si no lluitem ara estem morts' i 'Que no ens aïllin', i han corejat consignes com "No sou ningú sense pistola", en referència a la presència policial a la zona.

Una trentena de furgons antidisturbis custodien la zona, reforçats per un helicòpter que sobrevola els voltants, mentre que la Via Laietana s'ha anat obrint al tràfic a poc a poc després d'haver estat tallada.

A les seves principals pàgines web, el col·lectiu antisistema ha penjat un vídeo per intentar acreditar que l'ocupació ja es va consumar fa cinc dies. Amb aquesta filmació pretenen evitar el desallotjament exprés, que solament pot dur-se a terme abans que passin 24 hores de l'ocupació.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1