Diumenge, 23 de gener de 2011 | 11:17
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

La Festa dels Tres Tombs cavalca per Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda cultural del cap de setmana
La Festa dels Tres Tombs cavalca per Barcelona
21/01/2011 12:31
Els Tres Tombs, la Cursa de Sant Antoni, exposicions, música, teatre i rutes són algunes de les idees que us proposem per a aquest cap de setmana, en el qual Barcelona no afluixa.
Si us agraden les festes, dissabte al matí passeu pels carrers de Sant Antoni perquè s'ompliran de carros i cavalls per celebrar la Festa dels Tres Tombs. La cavalcada en honor al patró dels animals començarà al carrer de Calàbria i acabarà a la plaça de Sant Miquel.

I sense sortir del barri, recordeu que diumenge us podeu posar roba esportiva i animar-vos a córrer la cursa popular, que surt a dos quarts de deu del matí del carrer de Viladomat.

Pel que fa a exposicions, aquest cop destaquem la de Josep Tobella, que ha fet una selecció de fotografies d'El Molino per repassar la història d'aquest teatre a Setba Zona Art. No us la perdeu perquè algunes d'aquestes imatges són inèdites.

En escena...

Parlant de teatre, el TNC presenta l'obra Vimbodí versus Praga, de Cristina Clemente, una història de rivalitat entre veïns per culpa d'un concurs de barri.

I per a la canalla, el Sant Andreu Teatre estrena Papirus, una peça infantil sobre l'amistat que ha estat premiada a Europa.

D'entre la tria musical us recomanem el concert de Dani Nel•lo, que divendres a la nit presenta el seu darrer treball a L'Auditori.

Una ruta pels passatges de Barcelona

Aquesta setmana també us expliquem una ruta pels secrets que amaguen els passatges de l'Eixample. Un recorregut per aquests carrers històrics us permetrà descobrir quins personatges hi van viure.

Nosaltres proposem, vosaltres decidiu!

Més informació a la web de l'ajuntament de Barcelona
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1