Fira_de_la_candelera_2010

E-Digital - Diari digital del Baix Llobregat-Noticies del Baix

 
dilluns
31
gener 2011

Darrera Actualizacio01:42:34 AM GMT

A la portada
Ets aqui: Societat Altres Noticies El millor pastisser del món, a Viladecans

El millor pastisser del món, a Viladecans

frame_02478.310
Nou llargues hores va trigar l’equip espanyol, format per dos catalans i un granadí, en esculpir a la vista del públic i els jutges un vagó de tren de xocolata, una brúixola de sucre i un indi de gel. Amb aquesta personal recreació de la novel·la "La volta al món en vuitanta dies", de Jules Vernes, els pastissers Jordi Bordas, Josep Maria Rodríguez i Julián Álvarez es van imposar a la Copa del Món de Pastisseria celebrada a Lió en el marc del Saló Internacional de la Restauració. Nou llargues hores va trigar l’equip espanyol, format per dos catalans i un granadí, en esculpir a la vista del públic i els jutges un vagó de tren de xocolata, una brúixola de sucre i un indi de gel. Amb aquesta personal recreació de la novel•la "La volta al món en vuitanta dies", de Jules Vernes, els pastissers Jordi Bordas, Josep Maria Rodríguez i Julián Álvarez es van imposar a la Copa del Món de Pastisseria celebrada a Lió en el marc del Saló Internacional de la Restauració.Un dels membres del trio guanyador, Jordi Bordas, que és de Viladecans i treballa a la Pastisseria Santacreu, afirma que tot i que guanyar ha estat una sorpresa, en el concurs ja intuïen que podien aconseguir un bon resultat. Bordas assegura que en realitat “hi ha entre 20 i 40 persones darrera d’aquest projecte”. El pastisser de Viladecans, que tot just acabava d’aterrar de Lió, va rebre la visita i felicitació de l’alcalde de la localitat, Carles Ruiz. Espanya es va imposar al certamen amb un total de 5.678 punts, 200 més que els seus rivals directes, Itàlia i Bèlgica, que van quedar en la segona i tercera posició, respectivament.
Hits: 22
Comentaris (0)add
Tens que estar loguejat per escriure un comentari. Pots registrar-si no tens un compte creada.

busy