Fira_de_la_candelera_2010

E-Digital - Diari digital del Baix Llobregat-Noticies del Baix

 
dilluns
31
gener 2011

Darrera Actualizacio01:42:34 AM GMT

A la portada
Ets aqui: Esports

Sports

Iván Parejo exhibeix la seva tècnica al campionat de gimnàstica artística d'Esplugues

frame_02472.754Esplugues de Llobregat ha acollit aquest cap de setmana el campionat comarcal de gimnàstica artística 2011. Una jornada escolar que ha comptat amb l'exhibició del Campió del Món de Gimnàstica Aeròbica, Iván Parejo i la gimnasta, també d'aquesta modalitat, Noemí Irurtia. L'exhibició que va oferir Ivan Parejo de gimnàstica aeròbica, és una disciplina derivada de l'aeròbic comú, on es realitza una rutina basada en una espectacular coreografia acrobàtica d'alta intesitat i dificultat on es realitzen més de 100 moviments diferents. Una modalitat no molt coneguda a Catalunya. A diferència d'altres disciplines la gimnàstica aeròbica requereix de molta força i flexibilitat, però també de l'estil propi de cada gimnasta. Aquesta parella de gimnastes van oferir una exhibició al poliesportiu de la Plana per donar a conéixer als participants la sisena edició de la competició escolar de gimnástica artística femenina d'aquesta modalitat. L'alcaldessa d'Esplugues va voler remarcar la implicació del club de gimnàstica de Les Moreres en l'organització de la competició.

Abrera tindrà un nou camp de futbol de gespa artificial

frame_02444.631El nou camp de futbol de gespa artificial d'Abrera ja és una realitat. L'alcaldessa del municipi, Maria Soler, i el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, han signat un protocol d'intencions que garantirà l'execució del projecte. De la inversió total que significarà la construcció d'una nova anella esportiva a Abrera, de més de dos milions d'euros, la Diputació n'aportarà 500.000. La resta serà finançat a través de la venda d'una parcel·la de terreny a l'empresa Mercadona que, a més de permetre el finançament del projecte, crearà nous llocs de treball i facilitarà la reactivació econòmica dels polígons industrials. Abrera veu realitzada d'aquesta manera una de les peticions més reiterades dels darrers anys. Per la seva banda, Antoni Fogué ha destacat que aquest camp de futbol és fruit de les polítiques aplicades a llarg termini i ara és el moment de veure els resultats. El nou camp de futbol de gespa artificial estarà situat a la zona esportiva de Sant Hilari Sud.

Andrey Xepkin és el nou nom del pavelló de Les Grases de Sant Feliu

frame_02296.1062El pavelló de Les Grases de Sant Feliu ha quedat batejat oficialment amb el nom de l'ex jugador del F.C. Barcelona d'hanbol Andrey Xepkin. Xepkin, nascut a Ucraïna, però veí de Sant Feliu des de fa 12 anys, ha col·laborat de manera directa al coneixement i pràctica d'aquest esport al municipi. Una tasca que li ha valgut el reconeixement d'un pavelló amb el seu nom. L'hanbol és un esport que havia perdut rellevància en els darrers anys i gràcies, en part, a l'aportació d'Andrey Xepkin aquesta tendència a la baixa està canviant.  Un matinal de diferents partits amb la presència de l'homenatjat han completat la inauguració del nom del nou pavelló.

125 karts de coixinets corren a la cursa de Sant Just

KartsLa tradicional Cursa de Karts de Coixinets es va celebrar el passat cap de setmana a Sant Just Desvern. La 34ena edició va aconseguir aplegar més de 4.000 persones, nens d'entre 8 fins a adults de 50 anys, que van participar al circuit urbà instal·lat entre els carrers Freixes i Creu del Padró. Un itinerari caracteritzat per una de les pendents més pronunciades de Sant Just. Fet que suposa una dificultat afegida a la cursa, ja que els participants han de controlar la velocitat i la conducció del kart sense acabar estrellats a les tanques de protecció. La possibilitat d'acabar topant amb el mur de contenció que hi havia instal·lat al primer revolt i, conseqüentment, caure del vehicle va ser una de les opcions que diumenge passat es va poder veure més sovint. Un dia abans, però, dissabte, els participants van poder provar i entrenar a la pista urbana.

650 participants a la cursa de Sant Vicenç dels Horts

CursaEl passat diumenge es va celebrar la 2a edició de la Cursa Popular de 10 km de Sant Vicenç dels Horts amb la participació d'uns sis-cents cinquanta corredors. La sortida es va donar des del carrer del Claverol i va acabar amb la victòria de la vicentina Raquel Parrado (Club Atletisme Sant Boi) i José Manuel Granadero (Club Atletisme Igualada). La cursa, que comença al polígon de la barruana i pasa també per la zona del Molí dels Frares, recórrer el carrers més cèntrics del municipi amb un ambient molt familiar. El guanyador en la categoria masculina va finalitzar el recorregut amb un crono de 33 minuts i 4 segons, mentre que la guanyadora femenina ho va fer en 38 minuts i 12 segons.

Pàgina 1 de 2