Fira_de_la_candelera_2010

E-Digital - Diari digital del Baix Llobregat-Noticies del Baix

 
dilluns
31
gener 2011

Darrera Actualizacio01:42:34 AM GMT

A la portada
Ets aqui: Esports Futbol

Futbol

Abrera tindrà un nou camp de futbol de gespa artificial

frame_02444.631El nou camp de futbol de gespa artificial d'Abrera ja és una realitat. L'alcaldessa del municipi, Maria Soler, i el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, han signat un protocol d'intencions que garantirà l'execució del projecte. De la inversió total que significarà la construcció d'una nova anella esportiva a Abrera, de més de dos milions d'euros, la Diputació n'aportarà 500.000. La resta serà finançat a través de la venda d'una parcel·la de terreny a l'empresa Mercadona que, a més de permetre el finançament del projecte, crearà nous llocs de treball i facilitarà la reactivació econòmica dels polígons industrials. Abrera veu realitzada d'aquesta manera una de les peticions més reiterades dels darrers anys. Per la seva banda, Antoni Fogué ha destacat que aquest camp de futbol és fruit de les polítiques aplicades a llarg termini i ara és el moment de veure els resultats. El nou camp de futbol de gespa artificial estarà situat a la zona esportiva de Sant Hilari Sud.

L' AEMS Jose Durán ja disposa de seu a El Prat de Llobregat

A poc a poc l'Associació Espanyola contra la Mort Sobtada Jose Durán va trobant el lloc que li pertoca. Aquesta associació és única a tot l'estat espanyol que defensa aquesta causa i ara ja compta amb una seu on poder trobar-se i reunir-se. Uns baixos del carrer Reus de la localitat d'El Prat de Llobregat seran a partir d'ara l'epicentre de l'activitat de l'associació.Jose_DuranAmb un any i escaig de vida, l'associació ha hagut d'afrontar problemes per tirar endavant les activitats de conscienciació i les dificultats pròpies del finançament inicial. Les quotes dels 400 socis, donacions de voluntaris i l'organització d'activitats per recaptar fons econòmics han sigut les ajudes per fer realitat els projectes plantejats. El desig de l'associació és que algun dia s'arribin a instal·lar desfibril·ladors en qualsevol lloc on passin més de 200 persones al dia. Mentrestant, continua la tasca de donació de desfibril·ladors, d'informació i conscienciació per explicar com la mort sobtada és possible evitar-la

Gavà inaugurat el segon camp de gespa artificial

Futbol_gavaEl nou equipament de la zona esportiva de Can Torelló. Aquest s'afegeix al que ja es va estrenar fa uns tres anys. El nou camp forma part del projecte de remodelació de Can Torelló, que té com a objectiu oferir als habitants de Gavà unes instal·lacions esportives modernes i confortables. L'alcalde del municipi, Joaquim Balsera, ha assegurat que aviat començaran les millores del camp de beisbol i softbol, però ha explicat que caldrà deixar per més endavant algunes de les actuacions previstes. El president de l'Escola de futbol de Gavà, Santi López, ha valorat molt positivament el nou camp de gespa artificial i ha explicat que totes les activitats de l'entitat es desenvoluparan dins de les instal·lacions de Can Torelló. També s'ha mostrat satisfet el president del Club de Futbol de Gavà, Manuel Maniega, que confia que continuïn fent-se millores en les instal·lacions. A més de la gespa artificial, amb la remodelació del camp s'ha instal·lat una graderia de tres fileres amb un tram final de coberta. A la plaça, s'hi han col·locat jocs infantils.