Un tresor que mai s’esgotarà

p1080965.JPG

Déu està sempre al costat d’aquells que són més dèbils, dels que sofreixen opressió, dels que són víctimes de la injustícia, dels que se’ls nega un lloc on viure amb dignitat. Nosaltres, de qui estem al costat?… A qui obrim el cor?… O bé, tanquem els ulls per no veure res del que passa el nostre costat, tranquil·litzant falsament la consciència?…

Déu ens dóna sempre la seva Paraula alliberadora si acollim amb fe la Promesa i ens fiem d’ella. Ens diu: -»sentiu-vos encoratjats i arribarà el dia on no hi haurà cap persona aixafada per un altra persona, perquè la seva dignitat i la seva llibertat són «sagrades». Animem-nos, plens de fe esperançada, a viure al costat de Jesús respectant la dignitat de tota persona i compartint amb tots ells, especialment els més febles, els tresors que estan dins del nostre cor i Ell, ens ha confiat.Jesús ens diu clarament que «estem a punt i que no tinguem por, ja que som el seu petit ramat…». I ser el «petit ramat» és treballar comunitària i cristianament per al Regne de Déu.

És a dir, les nostres obres han de ser plenes de justícia, de fraternitat, d’igualtat, de solidaritat, construint junts i en tot moment una terra nova on tothom pugui viure dignament i a tot lloc, d’un treball honrat, portant un plat a taula pels fills i la família; tenint una casa digne per viure, una escola bona per aprendre i unes medicines per curar-se…Com Abraham, Déu ens crida a obrir camins nous de fe i de veritat on tothom es trobi a casa seva, formant una sola família i una «Família Gran» de pau i bé. Aquest és el TRESOR! Caminem joiosos i alliberats de les riqueses, cap a la Casa del Pare! (P.V.LL.)



Recomana aquest article
Imprimeix aquest article

Deixar un comentari

You must be logged in to post a comment.