vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
1Veure i/o afegir comentaris
agredida-compulsiva:només puc dir una cosa: gràcies per explicar-ho.
carrecs consultes
Els càrrecs institucionals han de votar a les consultes sobiranistes?
96 %
4 %
57 vots
Ricard S: Si no van tots en bloc a votar, com voldran després ...
Dilluns, 07 de Febrer de 2011
Actualitat

Política

06/02/2011
16:06  h.
Alianza Nacional presumeix d’haver robat una urna d’una consulta sobiranista
Membres d’aquest grup van agredir voluntaris d’un col•legi electoral de Terrassa el 23-G
Sense títol
Alianza Nacional presumeix a la seva pàgina web d’haver estat l’autora del robatori d’una urna de la consulta sobiranista que es va fer el passat 23 de gener a Terrassa, incident que va acabar amb una agressió als voluntaris de la coordinadora que estaven a la seu. I per confirma-ho publiquen una foto de la caixa de vidre plena de vots.

Segons ha avançat Nació Digital, AN explica a la seva pàgina web “sis militants de la secció de Barcelona, quatre nois i dues noies, van entrar amb banderes espanyoles en un dels pretesos col•legis electorals i es van apoderar de l’urna, enfrontant-se als separatistes allà presents”. De fet, dos van ser agredits amb violència.

I justifiquen l’acció dient que “els nostres militants i simpatitzants han exercit l’acció directa davant l’omissió del poder de l’Estat i el seu deure de salvaguardar la Unitat nacional, protegir la vida i la llibertat dels espanyols, fer complir la Constitució i les lleis”. En el seu moment Terrassa Decideix ja va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra.
Imprimir Enviar notícia
La TafaneraRemoumeIndependènciaTechnoratiCatosferaDeliciousMeneameWikoGoogleDiggYahooFurlRedditFresqui
9Veure i/o afegir comentaris
stelada:Qines ganes tinc de treurem aquesta Espanya retrograda -casposa...
Comentaris (9 en total)
stelada
07/02/2011 06:16
Qines ganes tinc de treurem aquesta Espanya retrograda -casposa. Un dia arribara!
ineuro
06/02/2011 23:07
euro, el teu escrit expressa la teva màgnitud cerebral impresentable, menys mal que no tots els catalans son com tú, quína merda de país tindriem, llavors. Tinguem seny i no ràbia. Siguem catalants i no "euro".
euro
06/02/2011 22:33
ha ha ha ha ha , que valeeeeents, han robat una urnaaaaaa !!!!! braaaaavoooo no somos machos, pero somos muchossss !!!!! I ara que ehhh ???? Us la menjareu amb patates ??? Les escurrialles del franquisme han fet una demostració de "poder ???" i es distreuen fent fotos a l'urna com si fos "mi tesooooro" Apa aneu i que us moqui la iaia.
Narcís
06/02/2011 21:49
Aquests de la violència/ animalisme de franc així amb possibilitat de fer mal físic, força mal, a més d' irrecuperable, ho han de pagar... sigui perquè no s'hagi de confirmar el terrorisme! PD: la vida és molt curta i no dóna temps a més pedagogia .. a més que persona innocent mai pot sortir-hi malparada! Nota: amb la política no s'hi juga i amb la nació catalana menys encara .. guaiteu si en teniu de quilòmetres quadrats defora per anar-hi de mercenaris de baixa estofa!
//*//
06/02/2011 21:35
VISCA L'ESTAT CATALÀ
Narcís
06/02/2011 19:57
El que han fet és de Codi Penal així doncs on és la justicia? PD: i com instigadors i protagonistes de violència? Nota: aquests micos filisos sempre amb la covardia de la protecció ' armada ' i de ' jutges/ magistrats àdhuc fiscals? Anotació al marge: aquests ' nyèbits ' .. compatriotes de qui?
Carles Viñals Casado
06/02/2011 18:33
Si fóssin d'ETA ja els hauríen enxampat. Si algú els hagués clavat dos trets ja sería a la presó. És molt fàcil delinquir amb el beneplàcit del poder.
Res de nou
06/02/2011 18:16
Fatxes que assalten violentament un col.legi electoral dient que volen salvar Espanya, per apropiar-se d'una urna que després ostenten com a trofeu per "derecho de conquista"? On és la novetat? Els espanyols sempre han actuat així. Això no és notícia.
Mmiquel
06/02/2011 17:29
La policia no pensa actuar??
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida