vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
1Veure i/o afegir comentaris
agredida-compulsiva:només puc dir una cosa: gràcies per explicar-ho.
carrecs consultes
Els càrrecs institucionals han de votar a les consultes sobiranistes?
97 %
3 %
59 vots
Ricard S: Si no van tots en bloc a votar, com voldran després ...
Dilluns, 07 de Febrer de 2011
07/02/2011
00:00  h.
7 de Febrer 2011
Mas a Madrid
"Les urgències de la desastrosa situació econòmica de la Generalitat l’obliguen a Mas a mostrar la cara més amable, que ja hi haurà temps per passar comptes"
Editorial
El president de la Generalitat s’entrevista aquest dilluns amb el president del govern espanyol, per primer cop des que ostenta el càrrec. Artur Mas ha avançat que espera una reunió “complicada”, però ha afegit que no es pensa instal•lar en la queixa i que està obert a trobar solucions amb imaginació i amb la complicitat de tots. Recordem que el president Mas necessita l’autorització de Madrid per emetre deute de la Generalitat i evitar la paràlisi de la institució per l’asfixia financera que pateix; tot i això aspira a que la reunió serveixi també perquè el govern central demostri la sensibilitat que afirma que té cap a Catalunya, i acceleri el traspàs de les competències pendents que recull l’Estatut. Mas va sortir escaldat de la seva relació amb Zapatero durant i desprès del procés estatutari, i ha dit públicament que es va sentir enganyat i que no es fia del president espanyol. Però les urgències de la desastrosa situació econòmica de la Generalitat l’obliguen a mostrar la cara més amable, que ja hi haurà temps per passar comptes.
Imprimir Enviar notícia
La TafaneraRemoumeIndependènciaTechnoratiCatosferaDeliciousMeneameWikoGoogleDiggYahooFurlRedditFresqui
Comentaris (0 en total)
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida