BLACK SWAN – Pòsters i videoclip

A falta de poc menys de dos mesos per la seva estrena, es va intensificant l’aparició de referències sobre una de les grans estrenes d’aquest hivern, Black Swan (que aquí probablement serà traduïda com a Cisne Negro). La nova pel·lícula de Darren Aronofsky, que pràcticament tothom assenyala com una de les grans candidates als Oscars 2010, promet retornar-nos al cinema més cru i pertorbador del director de Nova York, aquell que ens va fascinar a Réquiem por un Sueño o Pi. Fa unes setmanes, ja vaig publicar el tràiler de la pel·lícula; ara han aparegut uns pòsters d’edició limitada realment espectaculars, amb un estil que recorda força la típica propaganda soviètica.

D’altra banda, també ha aparegut un nou vídeo promocional de Black Swan, concretament un vídeo musical que recull un tast de les diferents peces que conformaran la banda sonora del film. Entre els seus responsables, trobem a Clint Mansell, un fix al costat d’Aronofsky, o els mateixos The Chemical Brothers, entre altres. Quasi res. El videoclip és tan espectacular com inquietant, i diria que fins i tot més obscur que el tràiler. Cada cop hi ha més ganes de veure-la, tot i que la última imatge de Natalie Portman segueixi posant els pèls de punta.

Black Swan s’estrena el 28 de gener de 2011.

Font: Empire

Be the first to like this post.

2 Respostes per a “BLACK SWAN – Pòsters i videoclip”

  1. Doncs pinta bé. Aviam…

  2. Molt i molt bé!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <pre> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>