Anar a portada

Calaf viu una Santa Calamanda primaveral

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina.   Versió per imprimir.

Els calafins van celebrar aquest dissabte la seva Festa Major d’Hivern, enguany en un dia assolellat i amb temperatures agradables. Els actes van començar a les 12.00 h, amb la missa solemne de Santa Calamanda a l’església de Sant Jaume de Calaf, acompanyada per la Coral Ressons. En acabar l’ofici, els assistents van poder visitar l’exposició de manualitats de Mònica Pérez, que es trobava instal·lada a Cal Felip —i que es podrà veure fins el proper 13 de febrer, en horari de 17.00 h a 19.00 h. La mostra recull diverses obres de Pérez, com ara joiers de fusta, pintures, vidres gravats o poesies, entre d’altres.

Sta. Calamanda 2011. Missa
Sta. Calamanda 2011. Exposició

A continuació van començar les sardanes, a la plaça Barcelona’92, amb la Cobla Orquestra Maravella i una bona participació. Ja a la tarda, el poliesportiu es va omplir amb motiu del concert de l’Orquestra Maravella, formació que també es va encarregar del ball de nit.

Ballada de sardanes, Santa Calamanda 2011
Sta. Calamanda 2011. Concert amb l´orquestra Maravella

 

Màx. 16º
Mín. -1º
sol
COM ARRIBAR
BUTLLETÍ
Vols rebre informació puntual?
Subscriu-te!
Ofertes de feina a Calaf i entorn
Recomanacions en cas de nevades
Informe taller participació llei de barris
Servei informació i atenció dones
Perfil del contractant
Turisme a Calaf
El temps
web PEC Calaf
Directori d´empreses
TDT
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Calaf · Plaça Gran, 2 · 08280 - CALAF · T. 938 698 512 · AVÍS LEGAL · ACCESSIBILITAT · contactar · mapa web · CRÈDITS  RSS