Vota
Resultat:
11 vots
Quico Sallés | Actualitzat el 10/02/2011 a les 12:29h

Cares noves de CiU Vic

Marta Pascal, vice-presidenta de la JNC, i David Sala, president de la secció local de CDC, s'incorporarien a la candidatura que s'aprovarà el 14 de febrer.

Marta Pascal i David Sala, els joves fixatges de la llista. Foto: Arxiu ND

"Gent jove, competent i compromesa". Així definia un històric membre de CiU a Vic els nous noms de la llista que encapçala Josep Maria Vila d'Abadal. Entre els nous fitxatges destaquen Marta Pascal, que ocuparà amb tota probabilitat el número 5 de la llista. Pascal és vice-presidenta de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya, els cadells de CDC. També s'incorporaria David Sala, qui ostenta la presidència de la secció local de CDC a la capital d'Osona, com a número 6.

Així les negociacions de les darreres setmanes canviaria l'ordre dels primers noms de la llista que es perfilaria així: com a número 1, Vila d'Abadal; Anna Erra repeteix com número 2; Toni Serrat i Josep Rafús, 3 i 4; Marta Pascal i David Sala, número 5 i 6.

El fet que Josep Arimany i Xavi Farrés siguin homes, com es pot comprovar, canvia la distribució perquè Unió Democràtica de Catalunya no aporta cap dona a  la llista i per tant, s'ha de modular per mantenir la paritat. El número 7 serà ocupat amb tota seguretat per Josep Arimany. La candidatura s'aprovarà dilluns 14 de febrer en l'assemblea local de la federació.

COMENTARIS

+8
-17
On és
Anònim, 10/02/2011 a les 12:51
I l'Àlvar Solà, el del bunyol del carrer arquebisbe alemany?
+9
-19
Cares noves?
Carles, 10/02/2011 a les 13:51
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+8
-14
joves?
Anònim, 10/02/2011 a les 14:25
home... joves, joves... el que es diu joves...
+22
-8
VIC
Anònim, 10/02/2011 a les 14:33
m'agraden aquestes noves incorporacions
+5
-8
es igual
Anònim, 10/02/2011 a les 17:35
No el penso votar mai mes, després de la nova tàctica amb el govern de PSOE a Madrizz, i encara menys després de votar a favor d'una merda de llei con la Sinde. Nomes espero que molta gent els i faci pagar el descabell que esta fen a Madrizz.
+10
-6
quina mala llet
Anònim, 10/02/2011 a les 18:02
Alguns tenen molt mala llet, ja m'agradaria a mi que els que es presentin tinguin la categoria de l'Àlvar... si valorem a una persona per un carrer ja em perdonareu. Una persona que ha defensat a una ocmarca, que ha estat on ha estat i que te la senzillesa i la valentía d'afrontar nous reptes malgrat algunes persones no estiguin d'acord, penso que es una gran errada si no es compta amb ell
+6
-6
Descrèdit de la política
Anònim, 10/02/2011 a les 19:45
Més gent a la menjadora. La política s'ha convertit en un ofici.Ben mirat cobrar un promig de 30.000 euros és molt llaminer.On és l'esperit del servei al poble del 1979.Tos els regidors del 79 tenien la seva feina i dedicaven hores estres a l'Ajuntament. Allò si que era servei al poble.
+11
-6
felicitats
amic, 10/02/2011 a les 19:50
Felicitats David, t'ho mereixes.
+12
-3
algo.vale.mua.
Anònim, 10/02/2011 a les 20:30
Doncs sí: cares noves perquè són noves incorporacions i nous , no en el sentit de nens i nenes de 20 anys, però si gent amb noves idees i sobretot moltes ganes de preocuparse de les persones que vivim aquí Vic, i si més no, s' ha de deixar que actuin i després podreu fer crítiques constructives.M' agrada la gent que a les fotos miren als ulls....
+2
-10
Sou la pera
The young one, 11/02/2011 a les 01:24
Clar que mira a la camera. Perquè és una foto de l'última campanya electoral.
+12
-14
Tomàs
Lideratge, 11/02/2011 a les 01:24
Bueno més que gent jove i competent em sembla que són d'aquella classe que s'anomena escaladors. Els partits tradicionals n'estàn plens. A mi em sembla molt lleig posar gent que no en té ni idea del que és el municipi i la vida social vigatana només perquè d'aquí un temps puguin fer el seguent salt al poder...
Necessitem alguna cosa més i només posant-hi un parell d'escaladors no arreglem res. En Vila d'Abadal no s'hauria de tornar a presentar després dels escàndols de la Uvic, la guardia urbana, de passar-se al populsime barat i electoral amb el padró, de posar-se totes les entitats en contra i després de deixar el municipi de Vic com un dels més endeudats per haver basat l'economia de l'ajuntament en l'especulació urbanística.
És una vergonya no ens mereixem ni en Vila d'Abadal ni escaladors de poder enxufats que mai han treballat per el poble.

PD: és el sogon cop que envio aquest comentari a veure si aquest cop no el censureu...
+2
-7
Oh sento,joves!!
Anònim, 11/02/2011 a les 04:59
Mentres a la llista hi tingueu en Toni Serrat i en Josep Rafús,que fan el xantatge de donar-nos un ús de pas a canvi del pagament d'una barana que l'ajuntament hauria d'haver col.locat a l'Atlàntida per evitar que l'alumnat de l'escola de música hi prengui mal,(amb el vist i plau del Sr.Alcalde),el meu vot i el de molts d'altres aniran per un altre cantò. Ah! us recordo tambè que aquest ús de pas es totalment ILEGAL.Així ens va ser notificat temps enrera pel mateix ajuntament.
+13
-12
Comelade
Anònim, 11/02/2011 a les 09:46

No són cares noves, ni signifiquen cap tipus de renovació. Aquesta gent l'únic que han fet és ficar-se a les JNC i anar escalant per aconseguir el poder. Tenen la set de poder als ulls. I a veure, no han pas passat gana eh? que abans de presentar-se per regidors, ja se'ls hi ha recompensat el seu servilisme amb càrrecs de tot tipus. La Marta l'hem tingut a la regidoria d'educació i va aconseguir enxufar també el seu marit, en Quim, a l'ajuntament, d'on han saltat tots dos cap a la Generalitat a cobrar el gran sou per no fer ni brot.

Jo a aquesta gent la posaria per llei a treballar a les fàbriques. Fins que no sàpiguen què és treballar de veritat, que no puguin ocupar càrrecs públics.
+16
-2
algo.vale.mua.
Anònim, 11/02/2011 a les 11:57
En relació al comentari que fa comelade, sense ànim de molestar , tant sols d'opinar, crec que com no coneix en persona a aquestes noves cares, més valdria que no digués res...perquè justament jo sé que són gent treballadora i honesta, i que treballen sense horari, les hores que faci falta...s' ha de ser més positiu i constructiu en les crítiques...i sàpiga que jo no sóc ni de convergència, ni de cdc, ni de jnc, es a dir, que tampoc sóc nini ni, perquè treballo i tinc altres coses a fer que no pas anar criticant a gent que vostè no coneix en persona....gràcies....
+15
-0
algo.vale.mua.
Anònim, 11/02/2011 a les 11:59
si thi fixes bé el david sala no mira a la càmara, però això no vol dir que no sigui d'aquestes persones que miren als ulls, perquè et puc assegurar que si que mira i molt...i no és foto de campanya electoral...encara no ha començat la campanya...i no som la pera....
+5
-5
pel Tomàs i el Comelade
Anònim, 11/02/2011 a les 20:59
Completament d'acord amb vosaltres perquè dieu la veritat.
Val a dir que l'Àlvar és el millor de tots. El que passa és que les alternatives que hi ha són pitjors. O bé que torni en Codina, que amb menys gent i menys diners es feia la mateixa feina. És una llàstima tot plegat.
+1
-0
no canviaran
Anònim, 13/02/2011 a les 09:52
Com es pot donar aquesta noticia, fins i tot d'aquesta manera, no s'ha fet cap assemblea per aprovar-la ni ratificar-la això es una operació de molt mal gust. Fins que els militants no ho aprovin aquesta llista que vosaltres comenteu no es més que una proposta. i Fins i tot aquestes persones potser que no vagin ni en els llocs ni en la llista.
+2
-1
i l'Àlvar
Joan, 13/02/2011 a les 09:56
Com aquell que comenta el tema de l'Àlvar jo penso qeu es un error monumental que no vagi a la llista, que te a veure ara un canvi de sentit, una persona assenyada i que estima la seva ciutat es mereix un reconeixement, un respecte i un lloc per seguir col.laborant a governar la ciutat.
+2
-4
enxufats
Anònim, 13/02/2011 a les 16:43
Aqui la militancia no compta per res. Aquest cop no us penso votar, espero que Solidaritat us possi allà on us mereixeu.
+2
-0
Regidora
Esports, 13/02/2011 a les 19:31
I l'actual regidora d'esports? quin numero li han donat?
Jo soc directiu d'una entitat esportiva i estem molt contents d'ella. És la millor que hi ha hagut mai.
+2
-1
Alvar
Anònim, 13/02/2011 a les 19:39
Teniu raó els que dieu que l'Âlvar hauria d'anar a la llista dels primers. Treballa amb honestedat i no necessita la política per viure. Crec que aquest dos que han posat no faran guanyar vots a ciu, se,ls veu el plumero que volen viure de la "moma".
+4
-0
algo.vale.mua
Anònim, 14/02/2011 a les 20:21
qui jutja i critica als altres, s`ho estarà fent a ell mateix...en canvi, qui estima i valora a una o altra persona o a qualsevol cosa, idea o creença, també s'ho estarà fent a ell mateix...ho pilleu????????????

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afectarà el teu Carnestoltes?
      Vots emesos: 38
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: