Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 18/02/2011 a les 17:23h

Cau tot el sostre d’un edifici a Vic

Es desconeixen les causes del sinistre i si hi ha hagut ferits.

El sostre de l'edifici ha caigut tot. Foto: José Manuel Gutiérrez

Quan faltaven pocs minuts per les cinc de la tarda, s’ha esfondrat el sostre d’un edifici del carrer Canigó, al número 29, a la zona de l’ambulatori de Vic. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre dotacions de bombers. El carrer ha quedat tallat. Sembla que hi podria haver un ferit, però no està confirmat.

L’edifici era molt antic. A la segona planta, hi vivia una parella de subsaharians amb les seves dues filles. El sostre ha quedat tot a sobre d’aquest pis. A la primera planta, hi vivia una família de marroquins amb molts nens, segons alguns dels veïns. En el moment del sinistre, els nens eren a l’escola.

De moment, es desconeixen les causes de l’esfondrament. Les versions són contradictòries. Uns veïns apunten que no han sentit cap explosió. Uns altres, però, diuen que han vist saltar els vidres, com si s’hagués produït una explosió de gas. Després de l’accident, han sentit una persona que demanava auxili.

El sostre de l’edifici estava en molt mal estat, sense gens de manteniment i amb moltes teules trencades. A més, en aquest punt no hi toca mai el sol, segons alguns veïns.

Més informació i fotos, en uns minuts...

Navega per les etiquetes

bombersesfondrament

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afectarà el teu Carnestoltes?
      Vots emesos: 38
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: