Vota
Resultat:
11 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 21/02/2011 a les 09:51h

ERC enquesta 500 veïns de Gurb per elaborar el programa electoral

La candidatura dels republicans estarà encapçalada per Pere Molist. L'anterior cap de llista, Carles Mundó, anirà de número 2.

Esquerra Republicana de Gurb s'ha proposat elaborar un programa electoral que estigui al màxim  de les necessitats que els veïns senten per la municipi. El mètode és l'elaboració d'una enquesta que serà resposta per un total de 500 persones, pertanyents a unes 200 famílies. La profunditat de l'enquesta es notòria, ja que Gurb té uns 2.000 veïns, i la recollida de dades es fa amb contacte personal directe fins a mitjans de març.

La candidatura republicana a Gurb estarà encapçala per Pere Molist. L'anterior cap de llista, Carles Mundó, va al lloc número 2 de la llista.

L'enquesta també inclou temes i propostes a valorar per part dels veïns. Aquestes són algunes de les temàtiques més destacades:

Extensió d'una xarxa de fibra òptica a tot el municipi (polígons, zona urbana i rural). Construcció de pisos de protecció oficial pels joves que es quedin a Gurb. Més ajuts socials per pal·liar els efectes de la crisi. Piscina municipal. Biblioteca municipal. Nova residència de gent gran o pisos tutel·lats. Limitar el creixement urbanístic a la planificació actual. Ajuts per millora de camins i neteja de boscos. Energies renovables en tots els edificis municipals. Conversió en un gran parc urbà del Serrat de Prixana.

Un portaveu d'ERC Gurb ha comentat a Osona.com que "fins ara estem molt satisfets de l'iniciativa perquè la gent rep molt bé aquesta proposta i li agrada poder donar la seva opinió sobre propostes concretes".

Navega per les etiquetes

eleccions municipalsenquestaERC

Referències a Internet

Gurb

COMENTARIS

+10
-0
molt bé
De Gurb, 21/02/2011 a les 15:25
trobo perfecte que algu pensi amb la gent. tant debò això serveixi per canviar els aires a gurb on fa mes de 30 anys que governen els mateixos am majoria absoluta.
+11
-0
Ja toca canviar
Gurbetà, 21/02/2011 a les 17:30
Estic d'acord, 30 anys amb els mateixos es repeteixen unes inèrcies i hàbits... L'actual govern funciona per inèrcia i mal organitzat, això fa que es deixin passar moltes oportunitats i ho acaben notant els serveis i inversions que presta l'Ajuntament. Es podria fer molt més. La llista de CIU és continuïtat i qui dia passa any empeny. Sembla que des d'ERC s'han posat les piles, hi haurà cares noves i funcionen (ara sí) com un equip de gent amb ganes de treballar. Jo no els he votat mai, però aquesta vegada ho faré per què toca canviar per higiene democràtica.
+8
-0
endavant
mar/gurbatana, 21/02/2011 a les 20:04
trobo que és una bona idea,tot ho que sigui per fer poble i apropar-nos més, entre nosaltres,val la pena.Fer coses noves o millorar ho que ja tenim.Es la oportunitat d'expressar ho que volem amb l'enquesta i hem d'aprofitar-ho.ànims!!
+8
-0
És hora
Gurb, 21/02/2011 a les 20:21
Absolutament d'acord. Crec que a Gurb ja caldria anar renovant el consistori...
+2
-0
Us felicito
Ester, 22/02/2011 a les 09:41
Sóc veïna de Gurb i us he votat les dues últimes vegades a les municipals. És molt clar que a Gurb CiU ganya encara que presenti una llista més fluixa que la vostra i que governi sense il·lusió, però espero que mantingueu les ganes de treballar perquè més de 30 anys de majories absolutes de CiU segur que afavoreixen un canvi . Veure la Concepció o la Sílvia Badia o el fill de l'exalcalde Falgueras a la llista engresca molt poc, la veritat...

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afectarà el teu Carnestoltes?
      Vots emesos: 71
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: