Vota
Resultat:
31 vots
Salvador Cot | Actualitzat el 19/02/2011 a les 23:59h

L'última victòria de Jordi Hereu

Realment, els militants i simpatitzants del PSC de Barcelona tenen una percepció ben especial del què està passant a la societat catalana en general i, encara més, a la ciutat de Barcelona. Perquè, vistos els resultats d'ahir, queda clar que tenen greus dificultats per adonar-se que s'han acabat els temps en què el PSC decidia qui era alcalde i qui ho deixava de ser i, un parell d'anys més tard, els electors ho ratificaven a les urnes. Els socialistes amb carnet miren Barcelona i hi veuen el de sempre, i no pas una ciutat castigada, cansada i amb símptomes evidents d'esclerosi política.

Jordi Hereu no és el pitjor alcalde que ha tingut Barcelona, ni tan sols si comptem només els últims 32 anys. Però arrossega un projecte que va començar a declinar amb el Fòrum de les Cultures i no s'ha recuperat mai més. La paradoxa és que la direcció del partit -i la majoria dels alcaldes de les grans ciutats governades pel PSC- s'havien adonat que calia intentar una solució, ni que fos desesperada, i han donat suport -sense grans esperances, però amb una certa decisió- a Monserrat Tura. Però, curiosament, no els ha servit de res: les bases són més immobilistes que l'aparell.

En fi, el cas és que Jordi Hereu va fer ahir, per darrera vegada, el signe de la victòria. I els socialistes de Barcelona no s'han adonat que, per una vegada, no havien de votar al que mana.

COMENTARIS

+3
-0
V de victòria
Lluïsa, 20/02/2011 a les 18:51
De victòria en victòria fins la derrota final. I el que és millor, ni tan sols se n'adonen...
+4
-2
Sou uns ingenus?
Anònim, 20/02/2011 a les 14:54
Em sorpren que tothom dongui per derrotat al PSC tant a Barcelona com a les generals. Ja m'agradaria a mi poder ser tant optimista. Si tenen 25 dels 47 diputats a Madrid vol dir que els catalans no som gaire espavilats i podem tornar a caure facilment a les seves trampes.
+4
-0
No han movilitzat
postfederalista, 20/02/2011 a les 13:58
Es interessant l'abstencio dels afiliats i els militants. Els afiliats passen, NO ELS HAN MOVILIZAT.Dins els partits,assembleisme o centralisme democratic mes o menys amagat? i els inamovibles? Una altre questio :els afiliats o els que , com als USA, que s'apuntan quan es convoquen les primaries.
+10
-0
Millor
Anònim, 20/02/2011 a les 12:20
Millor que hagi gunyat l'Hereu!!! així l'hòstia sociata a Barceloan serà més forta. No sé on veieu el problema, és el millor que podia passar.
+10
-1
Ara no ens defraudeu
Margalida, 20/02/2011 a les 11:00
Ahir es va perpetrar una nova derrota de'n José Montilla, perdedor entre perdedors.

Esperem que aquesta derrota de'n Montilla es tradueixi amb una gran victòria del canvi que necessita el Cap i Casal de Catalunya.

Barcelonins, els catalans i catalanes de comarques us mirem, no ens defraudeu.
+10
-0
auguris
un senyor antic, 20/02/2011 a les 09:56
R.I.P, es el final d'aquesta historia, totes les organitzacions humanes tenen un cicle, i el psc no es excepcio, creixer, mantenirse i decliu, finalment despararicio, recordemnt el Psuc, ara els hi toca. Hosento Iceta pero has perdut el "Feeling".
+15
-0
Votants...
MARESME, 20/02/2011 a les 09:29
I qui et penses que l'ha votat? Doncs està clar no? Els parents, endollats i demés estòmacs agraïts. Per mí que el tanquin al frenopàtic d'on no hauria d'haver eixit mai.
+23
-0
Poca força del PSC
Anònim, 20/02/2011 a les 07:40
M'he quedat sorprés de conéixer que han votat només 4000 socialistes. 2000 militants i 2000 simpatitzants (???). Això en un partit que és al poder, amb milers d'estòmacs agraïts.
Aquesta és la força del PSC.
Una merdeta francament.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: