Vota
Resultat:
3 vots
Quico Sallés | Actualitzat el 17/02/2011 a les 12:12h

Un osonenc i una bagenca, responsables d'Ensenyament a la Catalunya Central

El taradellenc Josep Ramírez, nou director dels Serveis Territorials. La bagenca Montserrat Jové, adjunta.

Fumata blanca en una de les àrees més sensibles de l'executiu d'Artur Mas. La direcció dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament a la Catalunya Central recaurà en el taradellenc Josep Ramírez, que substituirà en el càrrec la manlleuenca Dolors Collell. Ramírez és professor de matemàtiques a l'institut Jaume Callís de Vic.

Segons ha pogut saber Osona.com, una de les novetats de la nova direcció territorial és la creació de la figura del director adjunt dels serveis territorials, que ostentarà la bagenca Montserrat Jové, fins a dia d'avui professora de l'escola de Callús.

Els nomenaments no seran oficials fins al proper dilluns, sinó hi ha canvis de darrera hora.

Josep Ramírez

Josep Ramirez Roma de 50 anys, nascut i resident a Taradell, casat i pare de dos fills.

Llicenciat en Ciències Exactes per la Universitat de Barcelona. Professor de l'Institut Jaume Callís de Vic des del 1989 on hi ha ocupat diversos càrrecs de gestió. Entre d'altres el de coordinador pedagògic durant vuit anys.
Professor, en diverses etapes, de Matemàtiques i d'Estadística a la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic i de Matemàtiques i la seva Didàctica de l'anterior Escola Universitària de Mestres Balmes de Vic.

Regidor de Cultura i d'Hisenda de l'Ajuntament de Taradell dins el grup de CiU, en la legislatura 1999-2003 i Coordinador del Centre Cultural Costa i Font de Taradell entre 2003 i 2006

Montserrat Jové

Montserrat Jové i Sallés, nascuda i resident a Sant Joan de Vilatorrada, Bages, el 19 de novembre de 1959. Casada i mare de dues filles.Mestra de primària des de l’any 1981. Directora de l’Escola Joventut de Callús durant 14 anys. Militant de CDC des de 1989, actualment és regidora a l'ajuntament de Sant Joan per CiU, funció que ha desenvolupat durant 12 anys en mandats intermitents. És pintora per "relaxar-se"

COMENTARIS

+1
-1
La cosa va de dobles
Anònim, 17/02/2011 a les 17:48
No havien de suprimir càrrecs? Doncs jo diria que això és més aviat doblar-los!
+1
-1
Ensenyament de pena !!!
Anònim, 18/02/2011 a les 11:04
Totalment d'acord amb el comentari anterior.
I els professors a l'atur!!!!!
Soc professora substituta a l'atur i a vegades em plantejo si realment val la pena patir tant, quan veus el què estan fent amb l'ensenyament d'aquest país.
En Maragall ho va complicar tot i ara amb l'escusa dels diners, aviat els nanos s'hauran de portar l'estufa de casa per no tenir ferd. QUINA VERGONYA !!!!!!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afectarà el teu Carnestoltes?
      Vots emesos: 71
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: