Vota
Resultat:
12 vots
Quico Sallés | Actualitzat el 25/02/2011 a les 23:59h

Els mariatxis d'Atenes

Partim de la base que el PP a Catalunya interpreta el paper de la trista figura en la curiosa biosfera de la política catalana. Ser la tercera força parlamentària amb l'espanyolisme de llautó per bandera  té la influència que té. Més o menys com la d'un mariatxi en un congrés de neurocirurgia: poden tocar a trompeta per sopar amb la tranquil·litat que ningú els escolta i cap de les seves ranxeres seran posades en pràctica en una lobotomia.

Escoltar el catecisme que repeteixen com un mantra dia i nit ja dibuixa que no en despengen de gaire alts. Donen la llauna amb la sociovergència, el debat identitari i la conya de la corva de Laffer, un invent de reducció dels impostos que només Ronald Reagan va tenir pebrots d'aplicar-lo; i sort que en Bill Clinton, entre becària i becària, ho va arreglar.

Amb aquest panorama no sé per què Artur Mas insisteix a fer entrar per la porta del darrera els mercenaris del PP per integrar-los en el sottogoverno. A més de ser gent extravagant amb una bel·ligerància, teledirigida des de Madrid, a tot allò que soni català, només s'han quedat a la primera capa de l'invent de la democràcia. Superficialitat que també planeja a les capes altes de CiU. Recordin que Atenes fou la "inventora" de la democràcia; però si bé els atenesos creien en la democràcia, cal recordar que no creien en la igualtat. No cal que els mariatxis entrin al quiròfan, Sr.Mas.

Navega per les etiquetes

governppcciuartur mas

COMENTARIS

+1
-1
Patètic Quico
Anònim, 26/02/2011 a les 20:45
Quina serà la teva propera bajanada. Quico?. Indicar-nos el camí del notari per declarar que no es votarà al PP?. Hi ha dies que sembla que hagis begut més del compte.
+1
-5
A la hoguera!!
Anònim, 26/02/2011 a les 17:05
Hombre Quico, con esa risita de payasín simpático y diciendo cosas feas, feas. Así que a la tercera fuerza política del país hay que tratarla como si estuviesen majaras. Ni puto caso, que nadie los oye.¿Pués cómo que son la tercera fuerza política del país si nadie los vota, tal vez quiso Ud. o tú decir? Dicen cosas que no os gustan.eso ya lo sabemos todos, pero hay que tener espíritu democrático y saber escuchar, payasete. Las dinámicas siempre son las mismas. Primero elimino a los comunistas, más tarde a los socialistas, después a los centristas, luego le llega el turno a los homosexuales, después a los deficientes mentales, a los borrachos, a los inmigrantes, la poda no cesa. Siempre habrá un ingrato al que eliminar. Así que ríase menos y aplíquese más en conceptos básicos de democracia y convivencia, payasín
+7
-2
Miracle opusdeista.
Mediterrà, 26/02/2011 a les 13:16
Que el cibernètic Mas hagués recullit tants vots, només es pot estudiar en clau miraculosa. Penseu que qui mana a CiU és ùnica i exclusivament en Duran Lladre, el prohome beat i representant de Santo José María de Escrivá y de Balaguer. A partir d'aquí saben sobradament que tenen una part important de l'electorat que pot votar ambivalent, ara ha tocat a la part representant d'una dreta carca i espanyolista donar suport a una dreta que es far passar per catalanista i com podeu comprendre aixó s'ha de pagar i de manera subtil els van fent entrant per la porta del darrere. No ens ha d'extranyar ja que va ser una tàctica emprada per Pujol. De comèdia variada, la que volgueu, la qüestió és remenar les cireres i emplenar butxaques doncs fa temps que no tocan cuixa. Quan convingui ja parlaran de sobiranisme, concert econòmic, dret a decidir, etc. etc.
+11
-3
CyU = PP
Toni2011, 26/02/2011 a les 01:21
Però si ja sabem de quin peu calcen el senyor Mas i el seu partit... A prendre pel CpiiiipL tots plegats i tots els rucs que els van votar, que espero que no sigui amargament que hagin de veure que es van equivocar...

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: