Vota
Resultat:
1 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 03/03/2011 a les 19:03h

Manlleu lliura el Premi de narrativa Frederica Montseny

L’acte tindrà lloc aquest divendres a Can Puget.

Aquest divendres, dia 4 de març, tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3), la lectura del veredicte i el lliurament de premis del XVII Premi de narrativa Frederica Montseny de Manlleu, a partir de dos quarts de 9 del vespre.

En l’acte hi participaran l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Josep Mas, i les membres del jurat Pilar Cabot, Josefa Contijoch, Montserrat Llorens i Rosa Sayós, totes vinculades al món de les lletres i de la literatura.
Aquest any, 83 treballs opten als dos premis que es concedeixen a les millors obres literàries presentades. El primer guardó està dotat amb 1.000 euros, i el segon, amb 500 euros. Les membres del jurat han valorat molt positivament l’alt nivell dels treballs seleccionats i presentats.

Un cop acabat el lliurament dels premis s’inaugurarà l’exposició “Detalls”, de dones artistes manlleuenques.

El XVII Premi de narrativa Frederica Montseny de Manlleu té l’objectiu de retre homenatge a la literatura com a vehicle de l’expressió humana, i s’emmarca dins els actes programats a la capital del Ter amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Referències a Internet

Manlleu

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afectarà el teu Carnestoltes?
      Vots emesos: 106
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: