Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 04/03/2011 a les 18:23h

La UVic posarà en marxa un nou sistema de bicis de lloguer

L’Ajuntament de Vic cedeix 12 bicicletes i el setembre se n’incorporaran 40 més.

Les bicicletes cedides per l’Ajuntament de Vic a la UVic, amb Mercè Vidal i Josep Tarradellas.

L’Ajuntament de Vic, a través de la seva àrea de Medi Ambient, ha cedit les bicicletes del sistema antic del biciVic a la Universitat de Vic i a l’alberg juvenil. Aquest dimecres s’ha visualitzat la donació entre la regidora de Medi Ambient, Mercè Vidal, i el secretari general de la UVic, Josep Tarradellas.

Durant la presentació, el secretari general de la UVic, Josep Tarradellas, ha destacat que a partir d’ara la universitat posa en marxa un sistema de bicicletes de lloguer pels estudiants. De moment tindran a disposició les 12 que l’Ajuntament els hi ha cedit però serà el pròxim mes de setembre quan es posaran al servei dels alumnes de la UVic 40 bicicletes més.

Recordem que l’Ajuntament de Vic va posar en marxa el passat juny de 2010 el nou sistema automàtic de bicicletes de lloguer, La Vicky, i com a tal el sistema antic quedava en desús. És per aquest mateix motiu, i seguint la política de la promoció de la mobilitat sostenible, s’ha decidit donar les bicicletes antigues a aquestes dues organitzacions.

D’aquesta manera hi ha la voluntat de continuar treballant per una millora i augment de l’ús del transport no contaminant i facilitar als estudiants de Vic una alternativa en els seus desplaçaments; disminuir la contaminació produïda pels vehicles privats; millorar la circulació i la utilització de l’espai urbà; promoure l’ús de la bicicleta com a transport públic i a la vegada disminuir la contaminació acústica i atmosfèrica.


Com funcionarà el lloguer?

Les bicicletes es llogaran per tot el curs a estudiants de fora que resideixen durant tota la setmana a Vic. Es fixarà un  preu de lloguer, assequible tot i que encarà està per fixar, que inclourà les despeses d’ús del servei i la fiança. Les sol•licituds es podran fer a través del Campus Virtual, tot i que el sistema de lloguer no entrarà en funcionament fins d’aquí a uns dies.

Navega per les etiquetes

Universitat de Vicmedi ambientbicicleta

Referències a Internet

Vic

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afectarà el teu Carnestoltes?
      Vots emesos: 106
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: