Vota
Resultat:
0 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 06/03/2011 a les 06:11h

«Al pot petit hi ha la bona confitura»

La Universitat de Vic llença una nova campanya promocional.

La Universitat de Vic està a punt de llançar una nova campanya promocional que portarà per lema “Al pot petit hi ha la bona confitura”. La iniciativa vol posar de manifest tots els avantatges que, pel fet de ser petita, la Universitat de Vic pot oferir als seus estudiants, a diferència de les grans universitats metropolitanes. El tret de sortida de la nova campanya l’ha donat la tanca publicitària de la C-17, que ja llueix el nou lema.

Amb l’arribada de la primavera la Universitat de Vic posa en marxa tota la seva maquinària promocional. A més d’organitzar la Jornada de Portes Obertes, de visitar molts dels instituts catalans i balears i de ser present al Saló de l’Ensenyament, enguany es reforça amb un nou lema que substitueix  l’anterior  “Exit”, que ha estat vigent  durant tres anys.

En un moment de canvis, en què totes les universitats catalanes han hagut de redefinir-se per adaptar-se a la normativa europea, ha tornat el moment de reivindicar  els elements que diferencien la Universitat de Vic i que van lligats, justament, al fet que sigui una universitat de dimensions reduïdes. És gràcies a aquest fet que la UVic pot oferir un tracte més personalitzat -que vol dir millor qualitat docent-; beques i ajuts; un accés fàcil als equipaments , als platós, als laboratoris, a les sales d’ordinadors; estades a l’estranger garantides o una alta inserció laboral. Tot plegat en una ciutat universitària a la mesura humana, que esdevé un entorn immillorable per poder compaginar estudi i lleure.

Navega per les etiquetes

Universitat de Vicpublicitat

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afectarà el teu Carnestoltes?
      Vots emesos: 119
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: