Vota
Resultat:
1 vots
Quico Sallés/Vic | Actualitzat el 07/03/2011 a les 11:02h

SI signa avui la coalició electoral per a les municipals a Vic sense Laporta

L'acte se celebrarà en una notaria del carrer Verdaguer i servirà per formalitzar l'acord nacional dels partits integrants de la coalició.

A l'hora dels toros, a les cinc de la tarda d'aquest dilluns, se signarà en una notaria de Vic la coalició electoral Solidaritat Catalana per la Independència per a les municipals.

Avui dilluns 7 de març a les 5 de la tarda a la Notaria del Sr Vilana, c. Verdaguer 19 de Vic, es fa la firma de la Coalició Solidaritat Catalana per la Independència per a les Municipals. A la signatura hi seran presents els signants de l'acord: el president i el secretari de Solidaritat Catalana, Toni Strubel i Uriel Bertran; Josep Guia en nom del Partit Socialista d'Alliberament Nacional; Santi Vilanova dels Verds-Alternativa Verda; Concepció Bosch per Catalunya Nació Independència; Agustí Soler pel Partit Republicà Català i Oriol Sallas del Bloc Municipal de Catalunya.

A la signatura no hi serà el partit de Joan Laporta, Democràcia Catalana, fet que indica la sortida del partit de Laporta de la coalició electoral amb què va concórrer a les eleccions al Parlament.

Navega per les etiquetes

eleccions municipalsSIJoan Laporta

Referències a Internet

Laporta

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
La crisi afectarà el teu Carnestoltes?
      Vots emesos: 119
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: